Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Radyolu Bluetoothlu Flash Diskten Mp3 Çalabilen Led disko Topu




LED disko topu Bluetooth özellikli LED Magic Ball Light (MP3 çalar ve uzaktan kumanda ile), yeni özellikler ve işlevlerle tamamlanan yükseltilmiş bir versiyondur. Unutulmaz bir partiyi nasıl düzenleyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? Altı adet çok renkli LED ile dünyanın en iyi partisine sahip olacaksınız. Disko topu tavana, duvara tutturulabilir veya basitçe masanın üzerine yerleştirilebilir. LED disko topu, USB flash sürücü, SD kart gibi çeşitli ortamlardan müzik çalar, Bluetooth ile bağlanır.

Harika disko topu nasıl kullanılır?
En sevdiğiniz müziği bir USB flash sürücüye indirin ve LED sihirli top ışıklı disko topu hazır. LED top gibi, özellikle tavana montaj için uygun olan disko topundan belli bir mesafede parçaları değiştirmenize, sesi artırmanıza veya azaltmanıza izin veren bir uzaktan kumanda ile donatılmıştır. Disko topunun tasarımı en ileri teknolojiyi kullanır, cihazın aşırı ısınmasından endişe etmeden gece boyunca müzik çalmanızı sağlayan özel bir soğutucudur. Cihaz elektrik şebekesinden besleniyor, pilleri değiştirmenize gerek yok. Ayrıca 128MB USB flash sürücü ve uzaktan kumanda dahildir.







Magic Ball Light LED disko topu, herhangi bir şirkette harika bir ruh hali sağlayacaktır. Disko topunu bir elektrik prizine takın, USB flash sürücüyü takın ve disko ışığının büyüsü odada görünecektir. Hem kişisel rahatlama hem de eğlenceli bir parti için harika bir seçenek. Disco ball Led Magic Light, dahili hoparlörler, mikrofon, USB konektörü ve uzaktan kumanda ile donatılmıştır. Disko topu, dahili hoparlörler aracılığıyla herhangi bir USB flash sürücüden veya miniSD hafıza kartından MP3 müzik çalabilir. Bir odayı yedi farklı renkte boyar: kırmızı, turuncu, mavi, mor, yeşil ve beyaz. LED'ler dönüşümlü olarak ve birlikte yanar. Işıklar sürekli hareket halinde. Disko topuna ek olarak, flash sürücüdeki müziği kontrol edebileceğiniz, yani şarkıyı değiştirebileceğiniz veya durdurabileceğiniz bir uzaktan kumanda var. Magic Ball Light'ı kullanın: Kişisel rahatlama ve arkadaşlık için. Güzel renklerle canlanan müzik rahatlayacak ve sizi fantezi dünyasına taşıyacak. Ev diskolarında. Küçük boyutu ve uygun fiyatı, herhangi bir evde renkli müzik satın almanıza izin verir ve parti çok daha aktif olacaktır. Küçük kafeler ve temalı barlar.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar