Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

sprey mop haznesi nasıl çıkarılır

 

Çalışma süresi ve çalışma tasarrufu: tasarruflu su püskürtme makinesi, sağlam bir dağınık kepçenin etrafına sarılmak zorunda kalmadan merdivenleri yukarı ve aşağı taşımaya yetecek kadar hafif, sağlam bir şekilde inşa edilmiş, ancak önünüzdeki alanı kaplamak için iyi bir iş çıkarır.


Mop ın çubuğu, pres püskürtme alanının 95 cm'ye ulaşabilmesi için ayarlanabilir. Geniş bir temizlik yüzeyi ile birlikte, zamandan tasarruf etmenize yardımcı olan fan şeklindeki düzgün bir sprey alanı oluşturur.
Sadece 750g hafif ağırlık
Sadece 0.75 kg ağırlığındadır, bu nedenle kolayca kaldırılabilir. Yorulmadan tüm evi temizlemek için kullanabilirsiniz.





smarter shiny spray mop video sprey mop yedek bezli sprey mop yedek su haznesi flosoft sprey mop banyo zemin mutfak temizleyici sprey mop bim 2020 vileda 1-2 spray mop replacement pad vileda 1-2 spray mop b&m vileda 1-2 spray mop sainsburys vileda 1-2 spray mop asda vileda 1-2 spray mop morrisons vileda 1-2 spray mop wilko vileda 1-2 spray mop instructions vileda 1 2 spray mop kit sprey mop 300cc su hazneli pratik temizlik sprey mop 300 ml microfiber bezli temizlik seti yüzey temizleyici sprey mop 300cc su hazneli pratik temizlik+1 yedek mo sprey mop 300cc su hazneli spring water sprey mop 300cc su hazneli pratik temizlik spin mop sprey

Yorum Gönder

0 Yorumlar