Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

MP3 ve Bluetooth özellikli Disco Ball Magic Ball



MP3 ve Bluetooth özellikli Disco Ball Magic Ball
İyi bir partinin sırlarından biri, iyi bir aydınlatma teknolojisi ile birlikte iyi düşünülmüş bir müzik dizisidir. Bu nedenle misafirleriniz üzerinde kalıcı bir izlenim bırakmak istiyorsanız ışığı ve müziği unutmayınız. Magic Ball disko topu aynı anda duvarları parlak renklere boyayacak ve en sevdiğiniz parçaları yeniden üretecek. Fişi takmaya değer ve oda yüzlerce renkli ışıkla parlayacak. Müziğin keyfini çıkarmak için, bir USB flash sürücüye yazın ve ardından istediğiniz melodileri seçmek için kontrol panelini kullanın.


Büyülü bir disko dönemi atmosferi için top tavana tutturulabilir. Cihaz oldukça kompakttır, böylece onu yanınızda kolayca ziyarete veya ziyafet salonunda bir kutlamaya götürebilirsiniz.


6 renk birlikte yanabilir veya birbirinin yerini alabilir;
MP3 desteği;
USB ve SD konektörü;
yiyecek: 220V ağ;
dahili hoparlörler;
Bluetooth 4.0;
soğutucu, birkaç saat kesintisiz çalışmayı garanti eder;
ses kontrol;
2 mod: otomatik ve müziğin ritmine göre;
aydınlatılmış alan: 100 m²;
boyutlar: 17 x 15 cm;
ağırlık: 0,5 kg.


Sihirli RGB top ışığı: yüksek parlaklık, parlak ve romantik aydınlatma efekti, uzaktan kumandayı destekler, aydınlatma efekti müziğe göre değişecektir
Bluetooth hoparlörlü kristal sahne ışığı: Dahili bluetooth hoparlör ve küçük USB bağlantı noktası, harika parti için biraz gürültü yapmak için bluetooth ile müzik çalabilirsiniz.
LED Işık: Uzun LED ömrü, düşük ısı, düşük güç tüketimi ve bütün gece çalışır
Cadılar Bayramı, Noel, doğum günü ve disko parti ışığı: En sevdiğiniz müzikle senkronize edilmiş 6 renk, modu otomatik ve manuel arasında değiştirebilirsiniz
Bluetooth sahne ışığı: KTV, karaoke, barlar, düğün partisi, alışveriş merkezleri ve diğer eğlence merkezleri için


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar