Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

makaralı yan cam güneşlik 2'li



Bir siparişte 2 adet perde vardır.

 

boy:
47.5*40cm.
17.8 * 15.8 inç
 

Maksimum UV Işınlarına Karşı Koruma. Üstün görünürlük için güvenli görünüme sahip birinci sınıf kumaş ağdan yapılmıştır, ayrıca arabayı daha serin tutmak için zararlı güneş ışınlarını ve ısıyı %98 oranında engeller. Bebeğiniz, evcil hayvanlarınız ve hatta araba koltuklarınız için kesinlikle en iyi ön cam güneşliği
 

Kolay Sarma için Tek Tuşla Geri Çekme Düğmesi. Geri çekilebilir bir düğmeyle tasarlanmıştır. Tek tuşa basmanız yeterlidir, otomatik cam güneşlikleri hızla açılır ve tamamen kullanıcı dostudur.
 

Daha İyi Uyum için Çift Ataşman Silindiri. Daha esnek kullanım için ayarlanabilir klips veya vantuz seçin. İPUCU: Vantuzu yapıştırmadan önce arabanın camını temizlemek daha iyidir. Ayrıca, kanca ile pencereye asmayı da seçebilirsiniz.
 

Her Şey Dahil Uyumluluk. Arabalar için bu Stor Pencere Güneşliği, onu arabaların çoğu yan camına çok uygun hale getiren olağanüstü bir konfigürasyona sahiptir. Eşsiz tasarım taslağı, onu otomobiller, SUV ve Min Vans dahil olmak üzere çoğu araç için ideal kılar. Çoğu pencere boyutuyla etkin bir şekilde kullanılabilir ve yine de tam koruma sağlar.
 

GÜVENLİ VE DAYANIKLI. Kolay yeniden konumlandırma için hafif güçlendirilmiş tel çerçeveli benzersiz tutunma tasarımı, bunları pencerenize uygulamayı kolaylaştırır. Hafif gölgeler istendiği gibi yeniden konumlandırılabilir ve tekrar tekrar kullanılmak üzere depolama için çıkarılabilir.
Ne akıllı bir gölge.
Hepimiz güzel güneşli bir günü severiz. Ancak arabadayken, güneşin sert parıltısı en sakin bebeklerin bile telaşını ortaya çıkarabilir, hassas cilde verdiği zarardan bahsetmiyorum bile.
Diğer stor perdelere göre daha fazla kapsama alanı sunan Smart Shade, güneş ışığının yüzde 97'sini engeller ve bu zararlı UV ışınlarını filtrelemeye yardımcı olur. Küçükleriniz serin ve gölgeli sürüşün tadını çıkaracak ve siz de yeni, ince tasarımın arabanızın iç kısmıyla nasıl uyum sağladığını seveceksiniz. Kullanıma hazır ve kurulumu kolay Smart Shade, maksimum yukarıdan aşağıya kapsama için pencere pervazına takılır ve hatta çoğu pencerede yukarı ve aşağı yuvarlanır.

Şimdi Amazon'daki neredeyse araba güneşliği, pencereden kolayca düşebilecek statik tutunma malzemesinden yapılmıştır. Onlarla karşılaştırıldığında, tekerlekli araba güneşliğimizin iki şekilde eki vardır. Pencereye yapışmak için vantuzu kullanabilirsiniz. Gölgeliği monte etmek için 3 vantuz pozisyonu vardır. Ayrıca, kanca ile pencereye asmayı da seçebilirsiniz.
Kesinlikle piyasadaki en kolay kullanımlı araba siperliği!

Şartname:
1. Malzeme: Metal ve yüksek kaliteli plastik
2. Renk: Siyah

Paket dahil:
2 x Araba Silindir Tonları
6 x Enayiler

Farkına varmak

1. Vantuzu yapıştırmadan önce, önce araba camını temizlemek daha iyidir.
2. Vantuz uzun süre nakliye nedeniyle deforme olabilir, pencereye uygulamadan önce onları sıcak suya batırabilir ve vantuzu kurutabilirsiniz.
3. Kullanıcılara UV koruması ve güvenli görüş sağlamak için tasarlanan araba güneşliği, tüm yan camı kapatamadı.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar