Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Vucüt Geliştirici Kapı Arkasına Takılabilen Lastik Seti



1. Bu çok işlevli elastik halat sizin en iyi seçiminizdir. Dambıllarla aynı eğitim yöntemlerine sahiptir ve yerinde veya kapıya sabitlenmiş olarak çok portatiftir. Kaslarınızı harekete geçirecek kadar güçlüdür.




2. Toplam 100 pound gerginlik üretecek beş farklı boyutta gergi halatı vardır. Ayrıca ihtiyaçlarınıza göre de ayarlayabilirsiniz. Siyah için 30 pound, mavi için 25 pound, yeşil için 20 pound, kırmızı için 15 pound ve sarı için 10 pound dahil olmak üzere farklı renklerde gergi ipinin farklı poundları olacaktır.



3. Yüksek mukavemetli metal kanca, güvenli ve sağlam, iyi yük taşıma kapasitesi, yüksek kaliteli köpük tutacağı, kaymaz, ter emilimi, temizlenmesi kolay



4. Bu ürün, çeşitli egzersiz duruşlarını gerçekleştirebilen ve farklı egzersiz sonuçları elde edebilen ayak halkası, kapı tokası, tutamak ve saklama çantası ile donatılmıştır.

5. Kaslarınızı eğitmek için streç ipi kullanın, böylece kaslar her zaman gerginlik ve efor, kilo kaybı, zindelik, zindelik, en iyi seçim durumunda olur.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar