Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Oriflame Ailesine Katılmak İster misiniz?

Eşsiz bir güzellik şirketi

50 yılı aşkın süredir, dünyanın her yerinden kadınların ve erkeklerin hayallerini gerçekleştirmeleri için onları güçlendiriyor ve kendi eşsiz tarzlarını yansıtmalarına destek oluyoruz. Tüm dünyadaki güzellik severler için yenilikçi ve trend ürünler geliştiriyor, üretiyor, dağıtıyor ve satıyoruz. Ayrıca, güzellik sektörünün bir parçası olmaları için eşsiz bir iş fırsatı sunuyoruz.

İsveç’ten Gelen Güzellik

Bize göre güzellik, sadece nasıl göründüğünüzle ilgili değil; nasıl hissettiğiniz, nasıl yaşadığınız, nasıl davrandığınızla ilgili bir bütün. Güzellik, hayat boyu süren bir yolculukta kendinize olan dostluğunuzun bir göstergesi aslında. Sağlıklı olmanız, güzel cildin keyfini çıkarmanız, kendinizi ifade etmeniz ve tutkularınızı özgür bırakmanız sizin güzelliğiniz aslında. Bu sizi hem içten hem de dıştan merkezde tutacak denge; hayat ne getirirse getirsin size büyütecek ve geliştirecek olan yer de burası.

Oriflame Firmasının Tarihi

1967 - Oriflame'in kuruluşu
Jonas ve Robert af Jochnick, Oriflame'i 1967'de arkadaşları Bengt Hellsten ile birlikte kurdu. Üçü de kendi işlerini kurmak için işlerini bıraktılar ve hayallerindeki “İsveçli, doğal kozmetik ürünleri satan bir şirket” fikrine yoğunlaştılar. İlk adımları isim bulmak, ürün serisi yaratmak ve satış gücü oluşturmak oldu.
1970 - Yeni satış yöntemleri
Ev partileri yerini bire bir satış sağlayan kataloglara bıraktı. 1970 yılının Ağustos ayında, Oriflame’in ilk kataloğu basıldı. 1000 adet basılan kataloğun sayfa tasarımlarını ise kuruculardan Robert, bizzat kendisi yapmıştı.

1970s - Tender care
70'li yılların başında, önce bir göz kremi olarak piyasaya sürülen Tender Care, kısa sürede yatıştırıcı ve nemlendirme özellikleri ile ünlü oldu. Kuru cilt üzerindeki muhteşem etkiye sahip bu ürün, bugünkü balm halini aldı. Şimdi Oriflame’in en çok satan ürünü ve her yıl 40 milyon üzerinde satıyor.
1982 - Londra Borsası
Oriflame, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Londra Borsası’na giren ilk yabancı şirket oldu.
1997 - Oriflame internette
Oriflame’in ilk global web sitesi www.oriflame.com yayına başladı.


1999 - Dünya Çocuk Vakfı
Dünya Çocuk Vakfı, İsveç Kraliçesi Silvia ve Oriflame tarafından, toplumda yardıma muhtaç, unutulmuş çocuklara ve özellikle kız çocuklarına destek olma amacıyla kuruldu. Sokak çocukları, sosyal kurumlarda yaşayan çocuklar, genç anneler ve cinsel istismara uğramış çocuklara destek olarak onların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için bir fırsat yaratmaya odaklanıldı.
2008 - Dünya standartlarındaki AR-GE
2008 yılında, İrlanda'nın Bray kentinde Araştırma ve Geliştirme merkezi ve içinde Oriflame ürünlerinin gerçek insanlarla test edilip gerçek sonuçlarını görmeyi sağlayan Oriderm bölümü açıldı.


2009 - Dünya çapında cilt araştırması enstitüsü
Geliştirilmiş Cilt Araştırma Enstitüsü resmi olarak Stockholm'de açıldı. Burada uzmanlarımız üstün kalitedeki cilt bakım kategorisi için Oriflame'in yeni, eşsiz teknolojilerini üretmeyi amaçlayan cilt araştırma projeleri üzerinde çalışıyorlar. Bu projeler, hücresel ve biyolojik seviyede olup, 3-7 yıl arasında bir çalışma sürecini kapsıyor.
2011 - EcoBeauty lansmanı
2012'de EcoBeauty lansmanı yapıldı. Öncü, doğal, etik ve doğaya saygılı serimiz, önde gelen dört bağımsız global kuruluşun onayladığı, Oriflame’in ilk doğal kozmetik serisi oldu. Fairtrade, Ecocert, Vegan Society ve Orman Yardımı Konseyi (FSC) belgelerine sahip seri ile Fairtrade tarafından sertifikalandırılan ilk global kozmetik şirketi unvanı elde edildi.


2015 - NovAge lansmanı
2015 yılında, NovAge, Oriflame Genç Görünümü Destekleyici Cilt Bakım Rutini ile birlikte hayatımıza girdi ve güçlü bir yaşlanma karşıtı cilt bakım çözümü sundu. Devrim niteliğinde teknolojilerle güçlendirilen seriler, yaşlanma ile oluşan cilt problemlerine özel geliştirildi.
2017 - 50.yıl dönümü kutlaması
2017 Ocak ayında, Oriflame 50. yıldönümünü kutladı. Bu önemli dönüm noktasında, sadece 50 yılı aşkın bir şirket olmanın da ötesinde kutlanan bazı şeyler vardı: 50 yıllık “Birliktelik, Ruh ve Tutku”. 50 yıllık güzellik ve yenilikler… Hayatları zenginleştirmenin ve hayalleri gerçekleştirmenin 50. yılı ve dahası Miami’de 50. Yıl Özel Yıldönümü Konferansı'nda görkemli bir biçimde kutlandı.

İsveçli bakış açısı

İsveçli oluşumuzun bir farkı var. Biz güzelliğe farklı bakıyoruz ve ürünlerimizi geliştirirken de bilim ve doğanın sunduğu değerlerle ürünlerimizi üretiyoruz. Bu sayede ürünlerimizin güvenilir ve etkili olmasını her şeyden önde tutabiliyoruz.

Doğadan İlham Alıyoruz

Başlangıçtan bu yana, yaptığımız her şeyde doğanın izi var ve bizim için önemi büyük. Dünyada kozmetik ürünlerinde doğal özleri kullanan ilk şirketlerden biriyiz. Doğal İsveçli kozmetik konsepti, ürettiğimiz her ürünün temeli oldu. Bugün hala, özlerimizin % 100'ü doğal. Bununla beraber, tüm ürün içeriklerimizi en iyi kaliteye sahip ve güvenli olduğundan ve sorumlu kaynaklardan elde edildiğinden emin olmak için Eko-Etik İnceleme sürecinden geçiriyoruz.
İsveç Bilimi

50 yılı aşkın tecrübe ile birlikte, 100'ün üzerinde bilim insanı ve teknik uzmandan oluşan dev ekip, ürün formülasyon biliminden cilt araştırmalarına, klinik testlerden süreç geliştirmeye, ambalaj teknolojisinden mikrobiyolojiye, toksikolojiden çevre bilimine, besin ve beslenme bilimi birçok disiplin üzerinde çalışır. Araştırma ve Geliştirme merkezimiz sürekli olarak yenilikçi ve son teknoloji ürünler geliştirmek için teknolojik anlamda daha iyi çözümler üretmenin peşindedir.
Ayrıcalıklarla dolu iş fırsatımızla güzellik endüstrisinin bir parçası olun. İsveç’te geliştirdiğimiz yüksek kaliteli ürünlerimizi tavsiye ederek, satarak işinizin ilk gününden itibaren para kazanın, kendi işinizin patron olun ve bizimle dünyayı gezme fırsatını yaşayın. Global güzellik topluluğuna bağlı olmanın da tadını çıkarın!

Siz de Oriflame firmasının bir üyesi olmak ve kazancınızla hem aile bütçenize katkı sağlayıp hem de sağlıklı ürünler kullanmak isterseniz aşağıdaki formu doldurun :)


İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)


Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle





Yorum Gönder

0 Yorumlar