Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Farmasi Age Reversist Exceptional Krem

Cilt en büyük hazinemiz ve cildimiz için ne yapsak azdır değil mi? Bugün bloğumun konuğu Farmasi Age Reversist Exceptional Krem. Hadi bakalım beğenmiş miyim inceleyelim :)




Öncelikle ürünün web sitesindeki tanıtımını vermek istiyorum;
Kullanan kadınların %100‘ü, bu ürünü kullandıktan sonra ince kırışıklıklarının ve göz çevresi kırışıklıklarının görünümünde azalma olduğunu belirtti.

Kullanan kadınların %95i ürünün, gözaltı şişliklerini giderdiğini ve gözaltı bölgesine hacim kazandırdığını belirtti.

Kullanan kadınların %96‘sı ürünü kullandıktan sonra gözenek görünümlerinin küçüldüğünü belirtti.

Kullanan kadınların %92si ürünün sarkmış göz kapaklarını kaldırdığını ve cildinde sıkılaştırma sağladığını belirtti.

Şimdi ürünlerimizden Farmasi Botoks Etkili kremimizi tanıyalım.
Anında etkili Gençlik ürünümüz Age Reversist Exceptional krem, içeriğindeki kolojen ve planktron extresi ile doğal olarak anında botoks etkisi oluşturur ve 15 dakika içinde kırışıklıklarınızın yok olduğunu görürsünüz. Farmasi Botoks kremi olarakta adlandırılmaya şimdiden başlandı. Yaş sınırı yoktur. Cildinde kırışıklık olan herkes kullanabilir.

Cilt Görünümünde en az 6 Saate kadar Botoks Etkisi
Yüzdeki çizgi ve kırışıklıkları anında doldurarak, cildin gerginleşmesine, sıkılaşmasına ve cildin sarkık görünümünü yok etmeye, kaz ayaklarının ve göz altı torbalarının görünümünü azaltmaya, gözaltı çukurlarını kapatmaya ve gözeneklerinin görünümünü en aza indirmeye yardımcı olur.
Ciltteki Kalojen Sentezinde %67 Artış
Farmasi Age Reversist Exceptional Krem, düzenli kullanımda, ciltteki kolojen sentezini arttırarak ciltteki kırışıklık ve çizgilere karşı savaşmaya yardımcı olur.

Farmasi Botoks Etkili Krem Nasıl Kullanılır?
Yüzünüzdeki alın kırışıklıkları, düşük kaş ve göz kapakları, göz altı torbaları, kaz ayakları gibi gerginleştirmek istediğiniz bölgelere parmak uçlarınızla nazikçe ince olarak uygulayın Mimik yapmadan, ürün yüzünüzde kuruyana kadar, 2-3 dakika bekleyin.Temiz cilt üzerine uygulayın ve uygulama öncesi nemlendirici krem kullanabilirsiniz.

En etkili sonuç için Age Reversist serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanın.
52 adet 0,3 Ml lik şashelerden oluşan ürünümüzün lansman fiyatı sadece 99 TL’dir. Üyelerimiz daha indirimli alabilmektedir.
Ürünün İçeriğindeki doğal Plankton Ekstresi  doğadaki gençlik iksirlerinden.

Fransa’nın kuzeybatısında, Atlantik okyanusunun Brest kıyılarında yaygın halde bulunan Marin mikroorganizma kolonilerinden elde edilen Planktron extresi, vitamin ve mineraller bakımından oldukça zengin ve besleyici bir aktiftir. Ciltte doğal olarak bulunan, Seramit, Hyalüronik asit ve Kolojen üretiminin harekete geçirilmesine, 15 dakika gibi kısa bir sürede cildin daha sıkı hissedilmesine, şekillenmesine, daha genç ve parlak görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Cilt dokusunu korumaya, cilde pürüzsüz bir görünüm ve elastikiyet kazandırmaya yardımcı olur.





Ürün kutusunda 0,3 ml'lik 52 tane poşet var. Ürün o kadar az ki sadece göz kırışıklıkları için kullanıyorum. Ürünü maalesef tüm yüzüme yetiremedim. Çok ince bir uygulama yapmama rağmen olmadı sadece göz kırışıklıklarım için kullandım.



Farmasi Age Reversist Exceptional Kremi ilk uygulamanızdan itibaren cildiniz gerginleşiyor o gerginliği çok fazla hissedebiliyorsunuz. Ürün ile sıkı bir cilde kavuşuyorsunuz ama ben aynaya baktığımda görünüş olarak çok fazla fark göremedim ilk haliyle karşılaştıdığımda. Mucize bir ürün gibi tanıtılıyor ama çok abartıldığını düşünüyorum. Farmasi ürünlerinden çok beğendiğim ürünler var ama bu ürün bu krem değil. Farmasi Age Reversist Exceptional Krem beklentimi çok fazla karşılamadı. Fiyatı da oldukça pahallı. Nisan kataloğundaki fiyatı 149, 99 TL. Oldukça pahallı olan bu ürün yerine bence cilde direk botoks yaptırmak daha mantıklı gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu ürünü kullandınız mı? Bir sonraki ürün yorumlama yazımda buluşmak dileğiyle. Sevgiler❤️


İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)


Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle





Yorum Gönder

0 Yorumlar