Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

ayak masaj aleti nasıl kullanılır


• Akıllı ayak masajı :Yorgunluğu hafifletmek ve gevşemeyi teşvik etmek için tasarlanmış akıllı ayak masajının faydalarını yaşayın. Ayağınızın evde mükemmel arkadaşı.
• Şarj edilebilir tasarım :Bu ayak masajı, her yerde, her zaman yatıştırıcı bir ayak terapisinin tadını çıkarmanızı sağlayan şarj edilebilir bir tasarıma sahiptir. Pil değiştirmeleri hakkında daha fazla endişe yok.
• Akupunktur noktaları tedavisi :Makine, akupunktur noktalarını hedeflemek, ayak rahatsızlığından etkili bir rahatlama sağlamak ve genel sağlığı arttırmak için tasarlanmıştır.
• Ev kullanımı kolaylık :Ev kullanımı için ideal olan bu ayak masajı, kendi evinizin rahatlığında lüks bir spa benzeri deneyim sunar. Ayak ağrılarına ve ağrılarına veda et.
• Kompakt ve taşınabilir :Kompakt ve taşınabilir tasarımı, seyahat veya ofis kullanımı için mükemmel bir şekilde taşınmasını kolaylaştırır. Ayakların bakım için teşekkür edecek.

1. hassas yoğurma masajı, simülasyon yoğurma, yumuşak kuvvet, farklı ayak tipine uyum sağlar.
2. gerçek gua sha, shiatsu, masaj, yoğurma simülasyonu masajın önemli kısımlarına odaklanır.
3. kompakt katlanabilir taşınabilir ve hafif ve ince, lcd ekran dayanıklı, rahat ve sağlam çalışma uygun.
4. seçilmiş yüksek kaliteli pu deri kalın ve yumuşak, rahat aşınmaya dayanıklı anti-çizik tokluk iyi hissediyorum.
5. alev geciktirici malzemelerin güvenliği ve güvenliği yüksek sıcaklık alev geciktirici alev geciktirici daha fazla elektrik sızıntısını önler.

Ağırlık: 0.3kg
Masaj prensibi: ems mikro akım
Boyut: 15*8*3cm
Renk: siyah
Paket içeriği:
1 * ayak masaj yastığı
1. ekran farkı nedeniyle, çekim ışığı ve çevre gerçek renk ve resim rengi arasında bazı renk farkı olacak, hangi normaldir.
2. manuel ölçüm nedeniyle, ürünün boyutu 0.5-1cm fark olabilir.
3. herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin ve sizin için çözeceğiz.






Ayak Masaj Aleti Akupunktur Ayak Rahatlama 
Ems Foot Massager Ayak Masaj Aleti
Ems Foot Massager Pad
Elektrik EMS ayak masajı ped elektrik kas stimülasyonu ayak masajı USB şarj taşınabilir katlanabilir masaj matı
EMS rahat mikro elektrikli masaj
EMS darbeleri korteksin altındaki sinir çizgilerini uyararak kortekse nüfuz eder
Kas gönüllü kasılma ve gevşeme egzersiz. Ayakların tabanlarına masaj yap
Pürüzsüz meridyenler ve ayaklarınıza canlılık geri

1. Our ürün iletken naylon malzemeden yapılmış bir katlanabilir ve rahat ayak mat, kolay temizlenebilir ve taşıması taşınabilir.
2. Ürünümüzün 6 masaj modu ve 9 yoğunluk seviyesi vardır, bu da seyahat edenler, beyaz yakaları, yüksek topuklu ayakkabılar, orta yaşlı kişiler ve yaşlı kadınlar gibi farklı insanların ihtiyaçlarına uygundur.
3. Bu ayak matı, ayak bileklerinizi, aşil tendonlarını ve kas kasılması için buzağı kaslarını uyarmaya ve rahatlamaya yardımcı olur, ayak yaralanmalarını azaltır, kan dolaşımını artırır, bacaklarınızı şekillendirir, uykunuzu geliştirin ve tükenmeyi ortadan kaldırın.
4. Her zaman ve her yerde kullanılabilir, TV izlediğinizde, oyun oynarken, kitap okurken veya çalışırken, bu ayak matını kullanabilir ve vücudunuza rahatlayabilirsiniz.
5. Bu ayak matını bir yemekten veya banyodan 30 dakika sonra kullanmak daha iyidir.

Fonksiyonel özellikleri:
(1) düşük frekanslı döngü sistemi darbe teknolojisi
Cilde elektromiyografik stimülasyon akımının uygulanması insan hücrelerini aktive edebilir ve kas sertliğinin neden olduğu ağrıyı önleyebilir. Kan dolaşımını teşvik edin ve ayakları rahatlatın.
(2) akıllı akupunktur noktası yakalama
Hassas akupunktur noktası masajı sayesinde, daha rahat bir deneyim olacaktır.
(3) hafif ve taşınabilir
Yumuşak ve rahat ayak pedleri, hafif, katlanabilir ve her yerde taşıması kolay. Her yerde bazı rahatlama terapileri gerçekleştirebilirsiniz.
(4) kasları rahatlatın ve kan dolaşımını artırın
Sadece kasların dışını ovalayan mevcut genel masaj cihazlarından farklı olarak, masajcılar kasların içini uyarmak, yorgunluğu hafifletmeye, kasları rahatlatmaya ve yağ yakmaya yardımcı olmak için de kullanılabilir.

1 * ana motor
1 * ayak Mat
1 * USB şarj kablosu
1 * kullanım kılavuzu
1. Manuel ölçüm nedeniyle bazı sapmalara izin verin ve satın almadan önce sakıncası olmadığından emin olun.
2. Gerçek öğenin rengi farklı bilgisayar ekranları ve ekran ayarları nedeniyle görüntülerden biraz değişebilir. Anlayışınız için teşekkürler!
3. Ürünü kullanmadan önce, lütfen kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve gelecekteki referans için talimatları saklayın.


 

ayak masaj aleti fiyatları ucuz rositell ayak masaj aleti fiyatı relaxion ayak masaj aleti fiyatları ahşap ayak masaj aleti faydaları acura ayak masaj aleti fiyatı aprilla ayak masaj aleti fiyatı fizyoterapi ayak masaj aleti aura pedilife ii ayak masaj aleti fiyatı, ayak masaj aleti varise iyi gelir mi, gomax ayak masaj aleti, gratis ayak masaj aleti, gymform ayak masaj aleti, masaj kemeri, ayak masaj aleti hepsiburada, homedics ayak masaj aleti, hamilelikte ayak masaj aleti, havalı ayak masaj aleti, hava basınçlı ayak masaj aleti, homedics ayak+bacak masaj aleti, şeker hastaları için ayak masaj aleti, hepsiburada ayak masaj aleti, homedics fc-100 bacak ve ayak masaj aleti, ısıtmalı ayak masaj aleti, ayak masaj aleti ne işe yarar, ayak masaj aleti işe yarıyor mu, ayak masaj aleti en iyisi, ihlas ayak masaj aleti, relaxion ayak masaj aleti ne işe yarar, ihlas ayak masaj aleti fiyatı, ikinci el ayak masaj aleti, ihlas aura ayak masaj aleti, ayak için masaj aleti, jade master ayak masaj aleti yorumlar jade master ayak masaj aleti fiyatları jade master ayak masaj aleti kullanımı japon ayak masaj aleti relax masaj aleti kullanımı ayak masaj aleti kiwi ayak masaj aleti kullanımı ayak masaj aleti kochler ayak masaj aleti kktc ayak masaj aleti kullananlar ayak masaj aleti koltuk sulu ayak masaj aleti kullananlar ayak masaj aleti nasıl kullanılır kiwi ayak masaj aleti kullanımı kochler ayak masaj aleti kiwi ayak masaj aleti yorum kiwi ayak masaj aleti rossmann kiwi ayak masaj aleti kfm-8636 kiwi 8636 ayak masaj aleti kohler ayak masaj aleti kiwi ayak masaj aleti kfm 8635 ayak masaj aleti letgo laica ayak masaj aleti lotus ayak masaj aleti xiaomi lefan ayak masaj aleti

Yorum Gönder

0 Yorumlar