Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Vücut zayıflama kemeri elektrik titreşimli karın kas çalıştırıcı ile 5 motorlar kilo kaybı yağ kaldırma kas bina vücut şekillendirici


Taşınabilir seyahat masajı x 5 kez kablosuz şarj güç plakası salladı makinesi kilo kaybı makinesi titreşim ince göbek
Vücut zayıflama kemeri elektrik titreşimli karın kas çalıştırıcı ile 5 motorlar kilo kaybı yağ kaldırma kas bina vücut şekillendirici

1) karın stimülatörü: bu cihazla, hızlı ve kolay bir şekilde yağ kaybedebilir, kasları oluşturabilir ve vücudunuzu şekillendirebilirsiniz. Karın, bel, kol, omuz, sırt, uyluk, buzağı ve kalça gibi çoğu vücut parçası için uygundur.
2) katlanabilir ve taşınabilir: ana ünite kompakt ve hafiftir. Kontaklar bir kağıt parçasına incedir ve istediğiniz gibi katlanabilir. Bir çanta veya bavul koymak kolay. Her zaman ve her yerde tren.
3) ayarlanabilir: bu kemer mide etrafında sıkıştırma geliştirmek için ayarlanabilir. Zayıflama kemeri ortada, böylece egzersiz sırasında ter ve göbek yağ tüketimini daha hızlı teşvik edebilirsiniz. Yoga, sauna, fitness ve daha fazlası için uygundur.
4) rahat ve nefes alabilir: rahat, ayarlanabilir ve elastik kumaştan yapılmış, esnek ve dayanıklı, temizlenmesi kolay, vücudunuz için uygun ve cildi tahriş etmez. Çift ayarlanabilir firma Velcro bağlantı elemanı, ağın nefes alabilirliğinin boyutunu ayarlar.
5) 20 mıknatıs sindiriminizi geliştirir ve sizi eskisinden daha hızlı hale getirir.

1. Kaldırma.
2. Metabolizmayı geliştirir.
3. Kan dolaşımını artırır.
4. Yorgunluğu gidermek.
5. Ağrıyı rahatlatın.
6. Kas stresini rahatlatın.
7. Bel, boyun, kalça, diz eklemleri, kollar, bacaklar ve omuzlar için iyi.
Ürün boyutu: 128*13cm / 50.4 * 5.1in
1 * zayıflama kemeri
1 * güç adaptörü (abd fişi veya ab fişi)







 

Yorum Gönder

0 Yorumlar