Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Otomatik Çocuk İçin Para Kumbarası

Çocuklar için Para Bankası, Elektronik Kumbara ATM Otomatik Kaydırma Para Tasarrufu Bankası, Şifre ile, Kız Erkek Çocuklar için Hediye
Otomatik Para Kaydırma ve Para Bankası: Mini ATM gibi ön yuvaya itildiğinde nakit otomatik olarak bu elektronik kumbaraya çekilir. Ve madeni paralar üstten kolayca düşürülebilir. Dekoratif madeni para bankası, tasarruf etme alışkanlığını teşvik eder.

Güvenli ve Güçlü Malzemeler: Kumbara, toksik olmayan ve sağlam olan yüksek kaliteli çevre dostu ABS plastikten yapılmıştır. Kaliteli elektronik para bankası için en iyi Noel ve Doğum Günü Hediyeleri 3 4 5 6 7 8 9 yaşındaki erkek ve kızlar. Bu para bankası, çocuklarınızın kişisel eşyalarını nasıl koruyacaklarını öğrenmelerine yardımcı olacaktır.
Parola Koruması: Çocuklar için para kutusu güçlü bir şifre koruma cihazına sahiptir. (Varsayılan şifre 0000),Sadece doğru şifreyi girerek kumbara açılabilir ve size ait olan para alınabilir. Kılavuzun talimatlarına göre, istediğiniz dört basamaklı şifreyi ayarlayabilir ve değiştirebilirsiniz.

Yüksek Depolama Kapasitesi: 600 adet bozuk para veya 100 adet kağıt para saklayabilir. Piller: 3 x AA pil (dahil değildir). Çocuğun kişisel eşyalarını koruyun, çocuklar ATM Bankası, paraları kağıt paraları veya diğer önemli öğeleri saklayabilir, çocuklarınızın para tasarrufu konusunda iyi bir alışkanlık geliştirmelerine yardımcı olur. Çocuklar için Mükemmel Hediye: Çocuklar, oyuncaklar, şekerleme ve hediyeler için para biriktirirken cep harçlığının büyümesi eğlencelidir. Çocuklarınız, tasarruf etmenin ne kadar ödüllendirici olduğunu keşfederken bir doların değerini öğrenecekler. Çocukların doğum günü veya Noel için mükemmel bir hediye.
Çocuklar için Mükemmel Hediye: Çocuklar, oyuncaklar, şekerleme ve hediyeler için para biriktirirken cep harçlığının büyümesi eğlencelidir. Çocuklarınız, tasarruf etmenin ne kadar ödüllendirici olduğunu keşfederken bir doların değerini öğrenecekler. Çocukların doğum günü veya Noel için mükemmel bir hediye.

Kumbara Para Yutan Bankamatik modelidir.
Tamamı plastik malzemeden üretilmiştir.
2 pil ile çalışır
Para konulduğunda müzik eşliğinde parayı çeker.

Ürün Ebatları 
Uzunluk : 13,5 cm 
Genişlik : 12,5 cm 
Yükseklik: 19,5 cm

Paket İçeriği:
1 Adet Şifreli Kumbara







 

Yorum Gönder

0 Yorumlar