Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Turbo Pervaneli 360 Derece Dönebilen Oynar Başlıklı Su Tasarruflu Duş Başlığı

Turbo Pervaneli 360 Derece Dönebilen Oynar Başlıklı Su Tasarruflu Duş Başlığı
Duş Başlığı Turbo Pervaneli Serinletici Tasarım Start Stop Tuşu Duş Başlığı 360 Derece Döner
Yüksek basınçlı duş başlığı:Düşük su akışı ve düşük basınçta bile güçlü su akışı sağlayabilmesi için benzersiz bir iç yapı ve hava girişi teknolojisi benimser.
Yüksek kaliteli malzemeler : ABS malzeme ve paslanmaz çelik panel, Yenilikçi tasarım, kurulumu ve temizliği kolay, çevre dostu ve dayanıklı, evrensel 360 derece dönüş.
Filtrasyon Sistemi:Su arıtma için, duş başlığı PP pamuk ile donatılmıştır. Ayrıca, sudaki kirlerin çoğunu etkili bir şekilde çıkarabilen ve ailenin cildinin sağlığını ve güvenliğini koruyan ekstra bir PP pamuk mevcuttur.  
Aletsiz Kolay Bağlantı:Tesisatçı çağırmaya gerek olmadan,Kolay bir şekilde kurulum yapılabilir, herhangi bir standart duş hortumuna vidalamanız yeterlidir. Herhangi bir standart duş hortumuna kolayca bağlanabilir.   
Ürün Ölçüleri:26x8x4 cm ve 140 gr ağırlığındadır.



Su Tasarruflu 360 Derece Dönebilen Turbo Pervaneli Tazyikli Duş Başlığı
Start Stop Tuş Yüksek kaliteli ABS malzeme ve paslanmaz çelik panel, çevre koruma ve dayanıklılık.
Evrensel dönen Etrafında dönen 360 derece.
Ortak arayüz Çoğu ev kullanımı için standart dört noktalı ölçüm arayüzü.Sadece temizlik için paslanmaz çelik paneli çıkarın.
Özellikler: tek tuşla su durdurma, turboşarjlı su çıkışı, temizlik için çıkarılabilir, 360 derece rotasyon,







 

hırdavat,duş başlığı,tasarruflu duş başlığı,tazzikli duş başlığı, su tasarruflu duş başlığı,pervaneli duş başlığı,dönebilen duş başlığı, 360 derede duş başlığı, pervane duş başlığı, pervaneli duş başlığı, turbo pervaneli duş başlığı, turbo pervaneli duş başlığı seti, turbo fan pervaneli duş başlığı, 360° dönen pervaneli duş başlığı, stoplu pervaneli duş başlığı, turbo pervaneli 5 fonksiyonlu duş başlığı, duş başlığı pervaneli, duş başlığı turbo pervaneli, turbo fan pervaneli 5 fonksiyonlu duş başlığı multi pervaneli, starcom pervaneli duş başlığı, stoplu pervaneli duş başlığı, koçtaş pervaneli duş başlığı, bim pervaneli duş başlığı ne zaman gelecek, bernarda 360° dönen fosfor pervaneli duş başlığı, turbo pervaneli duş başlığı ne işe yarar, pervaneli duş başlığı a101, a101 pervaneli duş başlığı, pervaneli duş başlığı bim, bim'den pervaneli duş başliği, turbo pervaneli basınçlı duş başlığı, bim pervaneli duş başlığı, siyah turbo 5 fonksiyonlu pervaneli duş başlığı el duşu, su tasarruflu 360 derece dönebilen turbo pervaneli tazyikli duş başlığı, pervaneli duş başlığı fiyatları, kaşbaşı home turbo pervaneli 5 fonksiyonlu duş başlığı, pervaneli duş başlığı hepsiburada, pervaneli duş başlığı ne işe yarar, pervaneli duş başlığı koçtaş, pervaneli duş başlığı starcom, siyah pervaneli duş başlığı, starcom pervaneli duş başlığı bim, pervaneli duş başlığı şok, pervaneli duş başlığı ,

Yorum Gönder

0 Yorumlar