Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

5 1 saç kurutma makinesi isı tarak bigudi profesyonel demir saç düzleştirici şekillendirici fırça elektrikli saç şekillendirici aracı otomatik bigudi


5 1 saç kurutma makinesi isı tarak bigudi profesyonel demir saç düzleştirici şekillendirici fırça elektrikli saç şekillendirici aracı otomatik bigudi
【Confidence】 ile kullanınBu saç şekillendirici fırça, saçlarınızı istediğiniz şekilde şekillendirmek için size özgürlük vermek için aileler, iş gezileri, düğünler ve tatiller için uygundur! Zarif ambalaj da arkadaşlar, aile ya da sevdiğiniz herkes için bir hediye olarak kullanmanıza izin verir.

【Kullanışlı ve Portable】Bu saç hava fırçası hafiftir, her yerde taşınmayı kolaylaştırır ve bilekleriniz için harika olan manevra yapmak kolaydır. Salon layık sonuçlar oluşturmanıza izin verin.

【Ayarlanabilir ısı ayarları】Saç kurutma makinesi volumizer 1000W alır ve saç şekillendirme yaparken daha fazla kontrol vermek için 3 sıcaklık kontrolleri sunar. Ayrıca, her zaman istediğiniz saç stilini kolayca almanıza yardımcı olacak tüm saç tipleri için farklı mevsimlerde kullanım için mükemmeldir.

【Negatif iyon saç darbe kurutma 】Bizim sıcak hava saç düzleştirici bukle ve statik önlemek için gelişmiş negatif iyon teknolojisi ve seramik kaplama kullanır. Naylon pim ve püsküllü kılların kombinasyonu sayesinde, saçlarımız % kurutma makinesi fırçası, rahat kafa derisi masajları sağlayarak karışıklığı ve kırılmayı en aza indirir.

【 5 1 saç kurutma makinesi şekillendirme araçları】Kadınlar için sıcak hava fırça kurutucu, düzleştirme, kıvırma, hacimlendirme ve kafa derisi masajı yapan beş değiştirilebilir fırça eki ile birlikte gelir. Şekillendirme fırçaları ile darbe kurutmayı birleştiren, farklı saç uzunluklarına uyabilir ve farklı stiller oluşturabilir.

Isı ayarları:
0: kapalı
Seviye 1: nazik kurutma ve şekillendirme için orta sıcaklık (yaklaşık 61-63 ℃)
Seviye 2: hızlı kurutma ve şekillendirme için yüksek sıcaklık (yaklaşık 96-98 ℃)
Seviye 3: hızlı kurutma ve şekillendirme için en yüksek sıcaklık (yaklaşık 136-140 ℃)
Not: kapalı sıcaklığa bağlı olarak, hafif bir değişiklik var, test sırasında sıcaklık yaklaşık 32 derece
Özellikler:
1. Voltaj: AC ,50/60Hz
2. 5 1 değiştirilebilir sıcak hava fırçası
3. Güçlü güç ve düşük gürültü, tarzınıza kilitlemek kolay. Hızlı kurutma.
Açıklama






1 x üfleyici eki;
1 x filtre temizleme fırçası;
1 x firma yumuşatma fırçası;
2x30mm varil;
5 in 1 sıcak hava fırçası

Aksesuarlar dahil:



Fişi seçme hakkında sorularınız varsa. Lütfen çevrimiçi müşteri hizmetlerimizle sohbet edin.

Abd fişi ile 100V-110V, ab AU İngiltere fişi ile 220V-240V

Gönderim adresinde

Ülke için uygun olan doğru fiş adaptörünü göndereceğiz

Fiş hakkında:

Hakkında Kıvırcık saç kullanımı
Adım 1: bir saç teli almak anahtarı açmak
Adım 2: bukle makinesi 'i dikey konumda tutun
Adım 3: saçın otomatik olarak bukle makinesi içine emmesine izin verin
Adım 4: 10-30 saniye kalmak, müşterilerin favori göre zaman seçim olabilir
Adım 5: bukle makinesi 'i gevşetin
Adım 6: kıvırcık saç başarısı





 

19 mm saç maşası, saç maşası önerileri saç bukle kıvırcık saç bukle belirginleştirme, dyson saç bukle makinesi, en iyi saç bukle belirginleştirici, kısa saç bukle modelleri, kıvırcık saç bukle belirginleştirici, düz saç bukle nasıl yapılır, en iyi saç bukle maşası hangisi, uzun saç bukle modelleri, erkek saç bukle, arnica lüle otomatik saç bukle makinesi, saç bukle aleti, saç bukle aparatı, saç bukle aparatı nasıl kullanılır, saç kurutma makinesi bukle aparatı, aprilla saç bukle maşası, arnica saç bukle makinesi, elseve amla bukle belirginleştirici saç bakım , pantene 7/24 saç bakım kremi anında bukle şekillendirici, aprilla spiral bukle saç maşası amigurumi bukle saç yapımı saç bukle belirginleştirici saç bukle bandı saç köpüğü bukle belirginleştirici dermokil sac bukle belirginleştirici kıvırcık saç bukle belirginleştirme erkek gratis saç bukle belirginleştirici dermokil sac bukle belirginleştirici kullananlar saç bioform dalga bukle saç modelleri bayan braun satin hair 7 iontec saç bukle maşası ec1 braun satin hair 7 colour iontec ec2 saç bukle maşası

Yorum Gönder

0 Yorumlar