Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

3 mod ultrasonik taşınabilir kedi köpek kovucu



• Ultrasonik ve lazer teknolojisi :Cihaz, köpekleri itmek için ultrasonik ve lazer teknolojisini kullanır ve geleneksel eğitim yöntemlerinden daha etkili hale getirir.
• Anti-havlama fonksiyonu :Cihaz, köpeklerin havlanmasını önlemek, gürültü kirliliğini azaltmak ve mahalle ilişkilerini geliştirmek için tasarlanmıştır.
• Kullanımı kolay :Cihaz, köpek eğitimi için sorunsuz bir çözüm haline getirerek kurulumu ve kullanımı kolaydır.
• Dayanıklı malzeme :Yüksek kaliteli plastikten yapılmış, cihaz uzun ömürlü ve uzun ömürlü, gelecek yıllar için etkili itme sağlayacaktır.
Evcil hayvan olarak, polis ve çobanlık için kullanılır.
Kullanımı kolay, evcil hayvan olarak, polis ve çobanlık için kullanılan her türlü köpeği eğitin.

Malzeme: plastik
Renk: siyah
Boyutu: resim olarak
Güç: 9v pil (dahil değildir!)

Paket içerir: 1 adet

1. lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklı izin verin.
2. farklı ekran ve farklı ışık nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir. Anlayışınız için teşekkürler

İpuçları:
1. sahip olduğunuz köpek, çünkü sahibinin zarar vermeyeceğini biliyor;
2. şehir veya yol kenarı gibi gürültülü ortamlar;
3. sahibi olan köpekler-köpek baskın; eğitimli büyük köpekler-iyi eğitimli;
4. akü voltajı çok düşük olduğunda-iletim gücü düşüktür. Yukarıdaki durum bu ürünün kullanımını etkilemeyecektir, çünkü kendi köpeğiniz, genellikle alışveriş yapan köpekler, sahibi ve iyi eğitimli köpekler rastgele ısırmayacaktır;





 

köpek kovucu, köpek kovucu ses, köpek kovucu cihaz, köpek kovucu işe yarıyor mu, köpek kovucu ses işe yarıyor mu, köpek kovucu test, köpek kovucu düdük, köpek kovucu uygulama, köpek kovucu ses frekansı dinle, köpek kovucu dazer 2, köpek kovucu fener, köpek kovucu alet, kopek kovucu aletini denedik.ise yariyor ultrasonic, bisiklet köpek kovucu, tokyo black edition ultrasonik köpek kovucu, köpek kovucu cihaz işe yarıyor mu, köpek kovucu cihaz yapımı, köpek kovucu cihaz tavsiye, kedi köpek kovucu cihaz, köpek kovucu elektro şok cihazı, köpek kovucu şok cihazı, köpek kovucu ultrasonik cihaz, şok cihazı köpek kovucu, köpek kovucu nasıl çalışır, köpek kovucu dua, köpek kovucu devresi, köpek kovucu deneme, köpek kovucu dazer, köpek kovucu ses dinle, dazer köpek kovucu, dazer 2 köpek kovucu yorumlar, köpek kovucu elektro şok, köpek kovucu el feneri, köpek savar elraen, elektronik köpek kovucu, ultrasonik köpek kovucu ve eğitici,

Yorum Gönder

0 Yorumlar