Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Güneş açık Led avlu duvar lambası insan vücudu indüksiyon bahçe teras garaj kapısı sokak lambası


Güneş açık Led avlu duvar lambası insan vücudu indüksiyon bahçe teras garaj kapısı sokak lambası 616
• Güneş enerjili :Bu açık hava led duvar lambası, avlu, bahçe veya garajınız için çevre dostu ve sürdürülebilir bir ışık kaynağı sunan güneş enerjisidir.
• Insan vücudu indüksiyon :İnsan vücudu indüksiyon teknolojisi ile donatılmış olan bu lamba, birisi algılama aralığına girdiğinde otomatik olarak açılır ve kolaylık ve güvenlik sağlar.
• Çok yönlü uygulama :Avlular, bahçeler, teraslar, garajlar ve sokaklar gibi çeşitli açık alanlar için mükemmel olan bu lamba, alanınızın güzelliğini ve işlevselliğini artırır.
• Dayanıklı malzeme :Anakara çin'den gelen bu duvar lambası, dış mekanlarda bile dayanıklılık ve uzun ömürlü olmasını sağlayan yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiştir.
• Duvar lambaları kategorisi :Sundurma ışıkları kategorisinin bir parçası olarak, bu lamba dış mekanlarınıza bir zerafet ve stil katıyor.
• Kolay kurulum :Bu güneş açık hava led duvar lambası, açık alanlarınıza uygun bir ek haline getirerek kurulumu kolaydır.




GÜNEŞ PANELI: 5.5v/2.5w
Ürün boyutu: 227*84*40mm

Kullanım için adımlar:
1. Mrst time2'yi kullanırken ana şalter 'i açın. Lambayı açmak veya modu ayarlamak için yeşil açma kapama düğmesine basın. 3. Ayarlamak için üç mod var

Mod 1: İnsan vücudu algılama modu (aperson tarafından yürürken ışık gücü % 100 parlaklık, ve 20 saniye sonra kapalı) mod 2: insan vücudu indüksiyon + düşük ışık modu (insanlar geçtiğinde ışık gücü % 100 parlaklık ve 20 saniye sonra % 30 loş parlaklık) mod 3: her zaman % 50 düşük parlaklık ile yanar.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar