Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Köpeksavar Köpek Kovucu İşe Yarıyor Mu

Uzun Menzilli Lazer Sonic Köpek Kovucu Cihaz
Pet Command Led Işıklı Köpek Kovucu Uzaktan Kumandası
Köpeğinizi eğitmenin daha insancıl bir yolunu mu istiyorsunuz? Pet Command Remote ile köpeğinizin davranışını insan kulağının duyamayacağı zararsız ultrasonik sesle düzeltebilirsiniz.
Köpek saldırılarını önlemek ve başıboş köpekleri uzak tutmak için kullanılabilir.
Pet Command ayrıca iyi davranışları pekiştirmeye ve köpeğinize yeni numaralar öğretmeye yardımcı olan bir tıklayıcıya sahiptir.
Daha güçlü ultrasonik ses için "havlama kontrolü" ayarına ve geceleri köpeğinizi gezdirmek için yerleşik LED ışıklara sahiptir.

3xAA pil ile çalışır
20 feet'e kadar çalışma aralığı
Akşam yürüyüşleri için dahili LED ışık



















 

köpek kedi vahşi hayvan kovucu ses, köpek savar işe yarıyor mu, kedi köpek kovucu işe yarıyor mu, ultrasonik köpek kovucu işe yarıyor mu, en iyi köpek kovucu, köpek kovucu kız, kedi köpek kovucu ses, kama köpek kovucu, ultrasonik kedi köpek kovucu, loges köpek kovucu, köpek kovucu motor, motosiklet köpek kovucu, modus köpek kovucu, köpek savar motosiklet, köpek savar nasıl çalışır, köpek savar nasıl kullanılır, köpek kovucu pitbull, köpek savar pitbull, köpek kovucu telefon programı, köpek kovucu sprey, köpek kovucu ses uygulama, köpek kovucu sonik, köpek savar sinyal, swissinno köpek kovucu, köpek savar sonik, sonik köpek kovucu, technoline srg 25p köpek kovucu, köpek kovucu tavsiye, teknopest köpek kovucu, köpek savar testi, tokyo köpek kovucu, tokyo köpek kovucu yorumları, ultrasonic köpek kovucu, ultrasonik köpek kovucu ses, köpek savar uygulaması, ultrasonik köpek kovucu, dazer ii ultrasonik köpek kovucu, dazer 2 köpek kovucu, köpek uzaklaştırıcı, köpek savar, kedi köpek kovucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar