Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Erkekler için Mini elektrikli seyahat tıraş makinesi cep Traş Makinesi


Erkekler için elektrikli tıraş makinesi sakal saç düzeltici elektrikli tıraş LCD güç ekran erkek taşınabilir tıraş sakal düzeltici makinesi erkekler için
Dijital güç göstergesiElektrikli tıraş makinesi 180mAh akülü tıraş sakal aracı seyahat iş ofis için USB şarj edilebilir
Özellik:
1. Sharp Turbo Blade:Bu mini elektrikli tıraş makinesi, sert yüz saçları için özel olarak tasarlanmış keskin paslanmaz çelik turbo bıçaklarını kullanır ve hassas ve temiz bir tıraş sağlar.
2. Kararlı Motor hızı:Düşük güçte bile, motor sabit bir hızı korur, sakalın tıraş makinesinde sıkışmasını önler ve acısız bir tıraş deneyimi sağlar.
3. Mini ve taşınabilir:Bu seyahat elektrikli tıraş makinesinin kompakt boyutu, nereye giderseniz gidin kot cebinizde veya çantanızda kolayca taşımanızı sağlar. Hareket halindeyken iyi bakımlı kalın.
4. Çok yönlü uygulama:Hava seyahat, iş gezileri, ofis kullanımı, arabalar, yolculuklar, kamp ve daha fazlası için uygundur. Bu dayanıklı ve ince hazırlanmış elektrikli tıraş makinesi uzun ömürlü performans garanti eder.
5. Tıraş ve vücut epilasyon:Mini elektrikli tıraş makinesi tıraş yüz saç yanı sıra bacak saç, göğüs saç, vücut saç ve daha kaldırmak için mükemmeldir. Hem erkekler hem de kadınlar için tımar aracı olmalı.




Erkekler için Mini elektrikli seyahat tıraş makinesi cep boyutu yıkanabilir şarj edilebilir taşınabilir ağrısız akülü giyotin Knive yüz sakal jilet
• Cep boyutunda tasarım :Kompakt ve taşıması kolay, bu tıraş makinesi seyahat veya hareket halindeyken kullanım için mükemmeldir.
• Yıkanabilir ve şarj edilebilir :Pilleri değiştirme veya tıraş makinesini temizleme konusunda endişelenmenize gerek yok, sadece rahatlık için yıkayın ve şarj edin.
• Acısız düzeltici :Elektrikli düzeltici, pürüzsüz ve acısız bir tıraş sağlar ve hassas ciltler için idealdir.
• Kablosuz ve taşınabilir :Kablo veya kablo gerektirmeden, bu tıraş makinesi istediğiniz zaman her yerde kullanılabilir.

1. hassas ve acısız tıraş. motor hızı, elektrikli traş makinelerinin iki katı olan 6600rpm kadar yüksektir ve tıraş doğru ve güvenlidir. Düşük güç durumunda bile, motor hızı stabilize edilebilir, sakalın tıraş makinesinde sıkışmasını etkili bir şekilde önler ve acısız tıraş gerçekleştirir.
2. geniş uygulama yelpazesi. tıraş, bacak saç çıkarma, koltukaltı saç, göğüs saç, vücut saç, vb bir makinede yapılabilir, erkekler ve kadınlara bakmak için evde sadece bir mini taşınabilir elektrikli tıraş makinesi gereklidir.
3. islak ve kuru kullanım & Low-Noise.It, ipx7 su geçirmezdir ve tam vücut yıkamasını destekler. Daldırma su geçirmez performans, asla bakteri kalıntıları, kuru ve ıslak çift kullanımlı, steril ve hijyenik hakkında endişelenmeyin. Mikro titreşim bas motoru, sürekli güç, hızlı hız ve düşük gürültü.
4. cep tıraş makinesi. küçük boyutlu, kolayca kot cebinize kayabilir ve alabilirsiniz. Alüminyum metal gövde, dayanıklı ve rahat. Hava seyahat, iş seyahat, ofis, araba, hareket halindeyken, kamp ve daha fazlası için uygundur.
5. hızlı şarj. 30 dakika hızlı şarj, 6 saatten fazla, 60 gün uzun kullanım için kullanılabilir. Usb arayüzünü kullanarak, şarj uygundur ve bilgisayar, dizüstü bilgisayar, mobil güç kaynağı, vb. şarj edilebilir.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar