Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Micro Usbl Şarjlı Traş Makinesi

▶Hızlı şarj
30 dakikalık hızlı şarj, 6 saatten fazla, 60 gün uzun kullanım için kullanılabilir. USB arayüzünü kullanmak şarj etmek için uygundur, bilgisayarınızı, dizüstü bilgisayarınızı, mobil güç kaynağını vb. Şarj edebilirsiniz.



Taşınabilir mini elektrikli tıraş makinesi sakal giyotin Razor akülü traş makineleri islak ve kuru kullanım için USB şarj tıraş erkekler jilet
15-blade keskin paslanmaz çelik turbo girdap bıçak, sert sakal için uzmanlaşmış, 0.1mm ince paslanmaz çelik film, çift halka 3D bıçak örgü, tıraş miktarını artırmak, yüzen ark yüzeyi pürüzsüz ve cilde yapışır, saçları kökünden çıkarır.




▶Islak ve kuru kullanım ve düşük gürültü seviyesi
IPX7 su geçirmez ve tam vücut yıkama destekler. Dalgıç su geçirmez performans, asla bakteri kalıntı, kuru ve ıslak çift kullanım, steril ve hijyenik hakkında endişelenmeyin. Mikro titreşim bas motoru, sürekli güç, hızlı hız ve düşük gürültü.

▶Mini taşınabilir
Küçük boyutlu, kolayca kot cebinize kayabilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz. Alüminyum metal gövde, kaymaz, dayanıklı ve rahat. Hava seyahat, iş seyahat, ofis, araba, hareket halindeyken, kamp, vb için uygundur.


▶Hassas ve acısız tıraş
Motorun hızı, geleneksel elektrikli traş makinelerinin iki katı olan 6600 rpm'ye kadar ve tıraş hassas ve güvenlidir. Düşük güçte bile, motor hızı stabilize edilebilir, sakalın tıraş makinesinde sıkışmasını ve acısız bir tıraş sağlamasını etkili bir şekilde önler.

▶Geniş uygulama yelpazesi
Tıraş, bacak saç, koltukaltı saç, göğüs saç, vücut saç, vb kaldırma bir makinede yapılabilir, sadece erkekler ve kadınlar için bakım için evde bir Mini taşınabilir elektrikli tıraş makinesi gerekir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar