Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi

Bugün sizlere bir ürün yorumuyla merhaba diyorum.Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi bugün bloğumun konuğu.
Cildimiz özellikle göz çevresi, çok fazla nemlendirilmek ister. Cildinizin hareketli yaşam tarzıyla mücadele etmesine yardımcı olmak için tasarlanan bu yatıştırıcı krem, koyu halkaları gözle görülür bir şekilde hafifletir ve göz çevresine enerji verir. Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi, aktif bileşenlerle elde edilmiş olup %98 doğal bitkiler kullanılarak üretilmiştir. Caudalie Göz Kremi kullananlar kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı bir ürüne sahip olabilir.
Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi
Yoğun yaşam tarzınızın cildinize zarar vereceğini mi hissediyorsunuz? Tempolu bir yaşam tarzınız var ve cildinizin güzel görünmesini mi istiyorsunuz?Gözler özel bir bakıma ihtiyaç duyduğundan, Caudalie marka VineActiv Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi, cilt hücrelerini hızlı ve uzun süreli  savunmak üzere  formüle edilmiştir. Krem, anti-kırışıklık kompleksi içerdiği gibi,  eğrelti otuna ilave olarak, göz altı torbaları için meyan kökü özütü ve koyu halkalarla savaşmak için  at kestanesi özütü bulundurmaktadır. Koku içermeyen krem, aynı zamanda, yenilenmiş görünmek için göz hatlarını pürüzsüzleştirirken, aynı zamanda dudak hatlarını ortaya çıkarmak için dudaklarda da kullanılabilir.
Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi
Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi'nin faydalarına gelecek olursak;
Yaşlanma karşıtı özellikler sunar.

İlk uygulamadan itibaren gözle görülür etkilere sahiptir.

Parfüm içermemektedir.

Oftalmolojik testlerden geçmiştir.

Göz çevresinin pürüzsüzleştirilmesi, aydınlatılması, canlandırılması, koyu halkaların azaltılması, şişliğin azaltılması ve sıkılaştırılmasına yardımcı olur.

Derin kırışıklıklardaki etkisi klinik testlerle %34 azaltıcı başarı gösterdiği kanıtlanmıştır.

Onaylı testlerde %86 oranında koyu halka–şişlik azalttığı yer almaktadır.

Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi
Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi sabah akşam uygulanabilir.Temiz – kuru göz ve çevresine yedirilmelidir.

Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi
Ürün başarılı diyebilirim özellikle yatıştırıcı bir özelliği var. Tazelik hissi veriyor göz çevresine. Lakin kırışıklıkları önlemek için sanırım uzun süreli kullanmak gerek. Fiyatı oldukça yüksek olduğundan tekrar satın alabilir miyim bilmiyorum. Mucizevi bir etki yaşamadım. Göz kremi keşfim devam edecek. Burada da kullandığım ürünleri paylaşmaya devam edeceğim tabi ki sizlerle :) 
Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi
İçeriği;

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN*, BUTYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, CETEARYL ALCOHOL*, HYDROGENATED VEGETABLE OIL*, PEG-20 STEARATE, CETYL ALCOHOL*, TOCOPHERYL ACETATE*, PALMITOYL GRAPE SEED EXTRACT*, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARGININE*, CYATHEA CUMINGII LEAF EXTRACT*, ESCIN*, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE*, CAPRYLYL GLYCOL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, XANTHAN GUM, PICEA ABIES EXTRACT*, TOCOPHEROL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, SODIUM PHYTATE*, POLYSORBATE 20, GLYCERYL CAPRYLATE*, CINNAMIC ACID*, LEVULINIC ACID*, SODIUM LEVULINATE*, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, CITRIC ACID* (194/002 ) * plant origin

Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremi
İçerisinde Paraben yok. Kullanım süresi 6 ay. Tam boyu 15 ml. Fiyatı ise 140 TL.Sizler bu ürünü kullandınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler ❤️

Siz Caudalie Vine (Activ) Enerji Verici ve Pürüzsüzleştirici Göz Kremini denediniz mi?


İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)

Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle

Yorum Gönder

0 Yorumlar