Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm

Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm

Merhaba Canlarım bugün size hoş kokulu ve mutlaka beğeneceğinizi düşündüğüm bir parfümden bahsetmek istiyorum. Boyner'de gezinirken beğendiğim Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm bugün bloğuma konuk oluyor. Ambalajının tatlışlığına bakar mısınız? Ne kadar güzel değil mi?Dış ambalajı kadar parfüm şişesi de bir o kadar hoş olan bu parfümü ben çok sevdim. Umarım siz de deneme şansı bulursunuz :)

Cacharel Amor Amor L`Eau Flamingo kokusu içerisinde barındırdığı 6 aroma ile mucizevi iksiri ortaya çıkarmaktadır. Bu aromalar ise; Beyaz Çiçek, Coca-Cola, Çiçeksi, Gül, Meyvemsi ve Narenciye olup, ortaya çıkan sonuç ise kalıcı ve oldukça kabul edilen bir koku olmuştur.

Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm
Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfümün kokusunu ben çok beğendim kesinlikle dişi bir koku ama seksi diyemem. Yaz kış kullanılabilecek kadar ortada bir parfüm. Ne çok ağır ne çok hafif. Piyasaya çıktığından beri yüksek bir talep gören Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfümü mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.
Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm

Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm
Cacharel'in klasik parfümü Amor Amoru kullanmış biri olarak Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfümü daha çok sevdiğimi ve bu kokunun Amor Amordan daha özel olduğunu düşündüğümü söylemeliyim.Ayrıca Amor Amor kadar ağır da değil ayrıca :)
Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfüm

İçeriği yukarıda olan Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfümü Çiçek Sepeti sitesinden de satın alabilirsiniz. Sizleri seviyorum görüşmek üzere

Siz Cacharel Amor Amor L'eau Flamingo Parfümü denediniz mi?


İçinizdeki çocuğu sakın ha büyütmeyin Canlarım ve mutluluk cesaret ister bunu sakın unutmayın!


Buraya tıklayarak beni GFC takibine alabilirsiniz ve beni Instagram, Twitter gibi sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın canlarım :)

Yorumlarınızı bekliyorum :) Sevgilerimle

Yorum Gönder

0 Yorumlar