Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Swifty Sharp Pilli Bıçak Bileme Makinası



Swifty Sharp Pilli Bıçak Bileme Makinası
Swifty Sharp Pilli Bıçak Bileme Makinası en uygun fiyatlarla sitemizden sipariş verebilirsiniz.Swifty Sharp Pilli Bıçak Bileme Makinası hakkında soru ve sorunlarınızla ilgili bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayarak veya whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.


Bıçak,makas,tornavida vb.ürünlerin ucunu daha keskinleştirmek ve kaba bileyicide oluşabilecek çapakları kaldırmak için bunu kullanın. Baskı uygulamadan seramik bileyici içinde aletinizi ileri geri hareket ettirin. Ayrıca keskin bir aletinizin keskinliğini korumak için bu seçeneği tek başına kullanabilirsiniz.


Bu kullanımı kolay kablosuz bileme makinesi, bıçaklarınızı mükemmel açıda tutmak için yerleşik bir kılavuza sahiptir. Profesyonel kalitede bir mineral bileme diski ve iki aşamalı sistem, sadece saniyeler içinde jilet keskinliğinde bir kenarı geri kazandırır. Bıçaklarda, hassas el aletlerinde, makaslarda ve hatta daha büyük ev aletlerinde kullanın, sadece güç düğmesine basın, bıçağı kılavuza yerleştirin ve kaydırın. Yüksek hızda dönen bileme taşı, bıçağı otomatik olarak şekillendirir ve mükemmel hale getirir. Bu şık tezgah ünitesi hızlı çalışır ve herhangi bir metal talaşı toplamak için yerleşik bir yakalama tepsisi ile birlikte gelir. Düz veya tırtıklı tüm bıçaklarınızda kullanın: soyma bıçakları, fileto bıçakları, biftek bıçakları, aşçı bıçakları ve dilimleme bıçakları. Makas, küçük el aletleri ve çit makaslarında da işe yarar.



* Bıçak bileyici

* Tornavida düzenleyici

* Makas bileyici

* Çakı

* Tırnak törpüsü vb.

Paket içeriği

1 Adet Çok Amaçlı Bileme Aleti – Swifty Ulbay Sharp

Ürün Boyutu: 14cm x 6cm

Ürün Kutu Boyutu: 19cm x 16cm x 6cm


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar