Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Ems Elektronik Ayak Masaj Aleti Nerede Satılır



AYAKLARIMIZIN VÜCUDUMUZUN YAPISAL TEMELİ olduğunu ve herhangi bir problemin SONUNDA TÜM VÜCUDU ETKİLEYECEĞİNİ söylüyorlar. Bu nedenle sadece ayaklarımıza değil tüm vücudumuza hizmet eden bir ürün SUNMAKTAN heyecan duyuyoruz.
EMS FootMassager Pad ile tanışın.

 
EMS FootMassager Pad, DOĞAL REÇİNE malzemeden yapılmış bir AYAK MASAJIDIR. Birinde AYAK MASAJI ve KAS SİMÜLATÖRÜ olarak çalışır.
TEDAVİ İÇİN İNSAN AYAKLARINDA ANA NOKTALARI ETKİLİ ve DOĞRU HEDEFLEMEK ve AKUPUNKTUR NOKTALARINI HEDEFLEMEK İÇİN İNSAN AYAĞI ŞEKİLLİ OLARAK ÖZEL TASARLANMIŞTIR.

KIZILÖTESİ ISITMA ve TİTREŞİM MASAJ TEKNİĞİNE sahiptir ve EN İYİ MASAJ deneyimini ELDE ETMEK için titreşim hızını kendi konfor seviyenize göre AYARLAMAK için AKILLI HIZ DEĞİŞTİRME BUTONUNA sahiptir.
 
EMS FootMassager Pad, KAN DOLAŞIMINI ARTTIRAN ve ayakları GEVŞETTİREN DÜŞÜK FREKANSLI NABIZ TEKNOLOJİSİ ile AYAK ve BALDIRLARIN KASLARINI SİMÜLE EDER

AĞRIYI AZALTIR VE YORGUNLUK AZALTIR. TAŞINABİLİR ve KULLANIŞLIDIR, bu nedenle gerektiğinde ANINDA RAHATLIK SAĞLAMAK İÇİN HER YERDE TAŞIYABİLİRSİNİZ.

YOGA MAT kadar YUMUŞAK olduğu için KULLANIMI GÜVENLİ ve RAHATTIR. CİLT DOSTU ve KULLANICILARA ZARAR VERMEZ. Bu ürün çok iyi olmasına rağmen KALP HASTALIĞI VE YÜKSEK KAN BASINCI olan kişiler için uygun değildir. PACE MAKER veya OTOMATİK İMPLANTLI KARDİYAK DEFİBRİLATÖR TAKILMIŞ herkes. DERİN DAMAR TROMBOZU OLAN KİŞİLERİN BU ÜRÜNÜ HAREKETLİ KADINLARIN KULLANMASI TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR.
Ayak Terapötik Masaj Pedi

ÖZELLİKLER
Boyut: 320*320mm
Ağırlık: 200g

PAKET İÇERİĞİ
1x EMS Ayak Masaj Pedi






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar