Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Büyük Boy Sıvama Nargile Takımı Nerede Satılır



Büyük Boy Sıvama Nargile Takımı
Büyük Sıvama Nargile Takımı
Ürün sarı prinç sıvamadan üretilmiştir
Nargile boyu 60 cm.
Renkler,mavi,siyah,yeşil, stoklara göre gönderilecek 
Kullanışlı bakır borulu nargile takımı
Prinç sıvama tepsili gövde
Vinnex marpuç 1.20 cm
Geçmeli şişe
Toprak lüle
Maşa ve conta
Full Takım

Paket İçeriği:
1 Adet Büyük Boy Sıvama Nargile Takımı




Büyük Sıvama Nargile Takımı
ürün sarı prinç sıvamadan üretilmiştir
nargile boyu 60 cm.
renkler, mavi, siyah, yeşil, stoklara göre gönderilecek 
kullanışlı bakır borulu nargile takımı
Full Tam Takım

Paket İçeriği:
1 Adet Büyük Sıvama Nargile Takımı



Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü yazımız özellikle evde nargile içimi için kullanılacak nargile takımları hakkında olacak. Bu konuda her ne kadar bir çok bilgi internette bulunuyor olsa da tam anlamıyla bütünleşik ve doyurucu bir yazıya rastlamadım. Şimdi sizlere kısa kısa nargile takımlarını ve tercih edebileceğiniz markaları tanıtmaya çalışacağım. Öncelikle hiç bir firmayla ya da kişiyle bir bağım olmadığını paylaşacağım fotoğrafların ve markaların tamamen örnek ve kullanıma bağlı tecrübe paylaşımı olarak görülmesi gerektiğini söylemek istiyorum.
Nargile denilince akla klasik olarak önce kahveci takımları gelmektedir. Kahveci takımların ser kısmı pirinç malzemenin döküm işlemi ile katı hale getirilmesi sonucu elde edilmektedir. Ser demişken bir sonraki yazıda nargileyi oluşturan parçalar ve isimlerini içeren bir yazı kaleme almanın iyi olacağını düşünüyorum, ona da yakın zamanda ulaşabilirsiniz.

Kahveci Nargile Takımları
Pirinç döküm nargile takımları "nargile içilebilecek" en ucuz takımlardır. Sıvama takımlar ya da ufak, orta boy çin takımlarını kesinlikle önermediğimi belirteyim, boşunu paranıza yazık etmeyin. Pirinç döküm takım denilince benim aklıma Türkiye'nin bu konudaki gururu "Elmas Nargile" geliyor. Bu konuda takımların her malzemesi konusunda 1 numara olduklarını düşünüyorum.

İzmir kahveci nargile takımı ve İzmir marpucu
Kahveci takımlar genellikle vinneks marpuç veya deri marpuç ile birlikte satılır, vinneks marpuçlarda nikotin emme özelliği yoktur ancak aromayı daha net verirler, tat oturmasına çok uygun değillerdir. Deri marpuclarda ise nikotin emme özelliği vardır ve zamanla tat oturur o yüzden kahveci takım ve deri marpuçla tek aroma ve bu aromanın türevlerinin içilmesi uygundur. Örneğin nakhla kapüçino takımı yaptığınız bir kahvecide, al fakher pipo, argelini vanilya latte vb. kahve tonlarındaki aromaları içebilirsiniz. Tat oturan bir kahveci takım eğer müptelası olduğunuz bir aroma varsa en iyi tercihtir. Bende de 3 farklı aroma için kullandığım 3 farklı kahveci takımı bulunmakta. 

Konya Nargile Takımları
Konya nargile takımları ismini Konya'da bir atölyede imal edilmesiyle birlikte almıştır. Şu an bu takımların piyasada bir çok benzeri bulunmakta, bu takımın orijinalini nargile.cc isimli site yapıyordu hatta şişesinin altında da bu ifade yazardı. Oldukça kaliteli, uzun süre kullanılabilen aroma tutuşu az, nikel - krom metallerinin karışımından oluşan sere sahip takımlardı.

Şimdilerde bir çok firma benzerini yaptı ancak o kalitede olanını henüz görmedim. O takımla vedalaşmam şişesini çok sıcakken soğuk suya değdirip çatlatmam ile olmuştu hala içimde uktedir. Konuya dönersek, konya nargile takımları 70 lira ile 300 lira arasında değişen bir fiyat skalasına sahip şimdilerde. Bahsettiğim orijinal ismini veren takımların üretimi durduğu için piyasada eser miktarda bulunmakta. 70 lira civarında olanları almanızı kesinlikle tavsiye etmem, biraz daha kalitelisini 160-170 lira bandında olanları almaya bakın, eğer bu konuda sıkıntı yaşayan olursa alacağı yer için tavsiye verebilirim.


Orijinal konya nargile takımı
Masaüstü Nargile Takımları
Bildiğiniz gibi ergonomi günümüz dünyasındaki her türlü gelişimde önemli bir kriteri temsil etmekte. Nargile sektörü de dolayısıyla bundan etkilenmiş olacakki son dönemde masaüstü nargile takımları iyice yayılmış durumda. 
Bu takımlardaki esas amaç kullanımın daha pratik olmasıdır, özelliklerde kafelerde içenler bilir, marpucun ve nargilenin döndürülmesi gibi durumlar problem teşkil edebilmektedir, masaüstü takımlarda ise bu sıkıntıyı yaşamazsınız. Dünya'da bu konuda üretim yapan bir çok firma bulunmakta, Türkiyede'de Oduman ve Sultan Nargile gibi firmalar masaüstü nargile takımları üretiyor.

Masaüstü nargile takımları tamamen cam olabileceği gibi seri çelik ve lülesi toprak olarak da satılmaktadır. Oduman ve Sultan nargilenin sunduğu modeller bu şekildedir ve özellikle Oduman markası yurtdışında da iyi bir pazara sahiptir. Almanya'daki bir çok youtuber'ın videolarında Oduman nargile takımı ve yine bir Türk markası olan Adalya tütünlerini görebilirsiniz. 
Bu takımlarda seçim yaparken marka kalitesinden sonra genelde görsellik ön plandadır ve silikon marpuç ile satılmaktadır. Silikon marpuçlar, yıkanabilir marpuçlardır ve koku tutma seviyeleri düzenli yıkama sağlarsanız düşüktür. Eğer evde daha pratik, daha az yer kaplayan bir nargile takımı istiyorsanız bu tarzda takımları tercih edebilirsiniz.

Masaüstü nargile takımı
Cam Nargile Takımları
Cam nargile takımları ise camın kolay yıkanabilirlik ve tat tutmama özellikleri sayesinde ortaya çıkmıştır. Lüle dahil olmak üzere sadece marpuç silikonu dışında tüm malzemeler camdan üretilmiştir ve her içimden sonra kolaylıkla yıkanabilir. Boyut olarak masaüstü boyları olduğu gibi akvaryumlu ya da normal uzun serli ve şişeli modelleri de bulunmaktadır. Ülkemizde bu iş için akla ilk olarak Dilex markası gelmektedir, normalde laboratuar camı üreten bu marka zamanla nargile sektörüne de girmiştir, Muvo markası ise cam nargile satışı yapan bir diğer markadır.
Bu takımların artılarının yanında ciddi dezavantajları da bulunmaktadır.
Öncelikle iyi temizlenmezse camlar zamanla sararmaktadır, cam lüleler ısıyı çok fazla alıp nargile içim performansını düşürmektedir, tüm malzemeler cam olduğu için dayanıklılıkları düşüktür ve kolay kırılabilir. Bu yüzden şahsen kullanımını çok tercih etmiyorum.


Cam nargile takımı
Paslanmaz Çelik Nargile Takımları
Evet arkadaşlar geldik nargile takımlarının nirvanasına. Yıllardır hemen her takımı ve tütünü denemiş birisi olarak söylemeliyimki en iyi performans veren takımlar paslanmaz çelik takımlardır. Eğer gedikli bir nargile içiciyseniz zamanla daha iyisini aramaya başlıyorsunuz ve bu konuda en iyi performansı da size çelik takımlar verir.
Hayatında çelik nargile kullanmamış kişilerin, bu takımlar tat tutar sözlerine aldanmayın. Çelik nargile kullanıp memnun kalmayan kimseyi görmediğimi söyleyebilirim yalnız bu konudaki en önemli nokta takımın gerçekten paslanmaz çelik malzeme olmasıdır. Çelik, demirin sertleştirilmesi ve karbon ile karıştırılması ile elde edilir. Korozyon faktörü yani oksitlenme oranı çok düşüktür bu yüzden kolay kolay paslanmaz. Paslanmama özelliğini yine eklenen Nikel ve Krom metalleri sayesinde alır, çeliğin bir çok serisi bulunmaktadır ve nargile içimine en uygun olan seriler 303 ve 304 serilerdir. 

Düzenli yıkama sağlarsanız asla tat tutmaz ancak bu konuda marka tercihi çok önemlidir çünkü bu takımlar piyasadaki en pahalı takımlardır. Dünyaca tanınan Alman markası olan MIG en kaliteli çelik nargile takımlarının üreticisidir, bunun dışında Wookah isimli dışı ahşap olan nargile takımlarını üreten marka da bu sektörde akla ilk gelen firmalardandır. Almanya'da bulunan Kaya Shisha yine çelik ve cam takımlar üreten bir markadır. Türkiye'de de Elmas Nargile ve Muvo firmalarının çelik takımları bulunmaktadır. 
Çelik takım alacaksanız iyi araştırın ve fiyat/performans olarak en iyisini seçmeye özen gösterin.

Paslanmaz çelik MIG nargile takımı
Evet arkadaşlar bu yazımızda, sizlere nargile takımlarından bahsettim, bütçeniz doğrultusunda tercihinizi bunlardan birinden yana yapmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz varsa önceliğiniz kesinlikle iyi bir paslanmaz çelik takım olsun, ergonomi istiyorsanız masaüstü ya da cam modelleri, biraz daha uygun olsun diyorsanız Konya ve kahveci modellerini tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Diğer nargile takımlarından performans almanız çok zordur.
Sevgiyle kalın.


 

büyük, sıvama, nargile, takımı, kapıda ödeme, sipariş, fiyatı, nerede satılır, nakit ödeme satın al, sıvama nargile takımı, sıvama nargile, sıvama nargile takım, sıvama nargile seti, sıvama nargile set, ev tipi nargile takımı, kahveci nargile takımı, konya nargile takımı, büyük boy nargile takımı, büyük nargile takımı, nargile takımı büyük, cam nargile takımı, büyük cam nargile takımı, büyük, sıvama, nargile, takımı, sıvama nargile takımı, sıvama nargile, sıvama nargile takım, sıvama nargile seti, sıvama nargile set, ev tipi nargile takımı, kahveci nargile takımı, konya nargile takımı, büyük boy nargile takımı, büyük nargile takımı, nargile takımı büyük, cam nargile takımı, büyük cam nargile takımı, sıvama nargile takımı, sıvama nargile, sıvama nargile takım, sıvama nargile seti, sıvama nargile set, ev tipi nargile takımı, kahveci nargile takımı, konya nargile takımı, büyük boy nargile takımı, büyük nargile takımı, nargile takımı büyük, cam nargile takımı, büyük cam nargile takımı, kahveci nargile takımı camı shisha nargile takımı fiyatları e shisha nargile sıvama nargile nedir sıvama nargile takımı sıvama nargile nasıl anlaşılır sıvama nargile ne demek sıvama nargile fiyatları pirinç sıvama nargile ağva nargile sivas nargile cafe sivas nargile eva nargile e shisha nargile e sigara nargile içimi firavun nargile havana nargile tütünü sıvı nargile kremi liva nargile lav nargile m nargile nirvana nargile nirvana nargile takımı sıvı nargile aromaları sivas nargile satış vaveyla nargile tütünü sigara zıvana nasıl yapılır zıvana sigara zıvana nasıl yapılır sıvı nargile tütünü 1 saat nargile kaç sigaraya bedel 2.el nargile takımı 2. el nargile 3 lü nargile 4 lü nargile 4 kişilik nargile nargile 6 kelime gezmece 7 24 nargile nargile 8 kelime gezmece sivas nargile nirvana nargile takımı kahveci takımı nargile şişesi liva nargile osmanlı takımı nargile rus takımı nargile sivas nargile tütünü 2.el nargile takımı 3 lü nargile nargile takımı 4 çıkışlı 4 kişilik nargile 4 lü nargile

Yorum Gönder

0 Yorumlar