Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Micromatic Duo Sigara Sarma Makinesi Detaylı İnceleme ve Kullanımı


Sigara Sarma Makinası Çelik Ocb Micromatic
Sigara sarma makinası çelik ocb micromatic  çelik gövdesi ve kullanıcı memnuniyeti açısından kollu sigara sarma makinelerinin en fazla talep edilen makinadır. Ocb micro matic saatte 4 karton u rahatlıkla ve yorulmadan sarabileceğiniz üründür. Bu makineyi kullanıp ta memnun olmayan ve şikayette bulunan müşterimiz yoktur. İç ve dış aksam olarak tamamen metal malzemeden yapılmış olan ocb micro matic kollu sigara sarma makinesi, hem sağlamlık hemde tütün sarım kalitesi bakımından, kollu sigaralar arasında en önde gelenlerden yerini almıştır.
 Kalay malzemeden yapılan tütün haznesi ve ve tütünü flitrenin içine dolduran ucu sarım esnasında büyük kolaylık sağlar. Çok az enerji sarfederek tütün dolumu yapabilirsiniz. Tütün dolumu yaparken sarım esnasında meydana gelen ve sarıcılara zaman kaybı yaratan problem olan, flitrenin dibinde boşluk kalması yada flitrenin ucunda fazlalık oluşması. Oluşan bu problemleri gidermek fazladan zaman almaktadır. Ocb sigara sarma makinesi ile bu sorun tamamen ortadan kalkmıştır. Makine üzerinde bulunan rahatlıkla çıkarılıp takılabilen uzun kısa flitre ayar mekanizması sayesinde kullandığınız flitrenin ebatına göre dolum yapabilirsiniz. Ücret karşılığı tütüncülere sarım yapan kişilerin işini çok rahatlacak olan ocb sigara sarma makinesi en ucuz fiyatlarla keyifnargile.com da.
 kollu sigara sarma makinası, micro matic sigara sarma makinesi, ocb sigara sarma makinası, ocb sigara sarma makinesi, ocb sigara sarma makinesi en ucuz, otomatik sigara sarma makinesi, sigara sarma makinası, sigara sarma makinası çelik ocb micromatic, tütün sarma makinası, tütün sarma makinesi.





Ocb Micro Matic Özellikleri
Ocb micro matic kollu sigara sarma makinesi, piyasada bulunan kollu sigara sarma makinelerinin en kaliteli ve en hızlı olan modelinden birtanesidir. Ocb Mikro matik çelik kollu sigara sarma makinesi çelik gövdesi ve çelik kollu olmasından dolayı sağlamlık konusunda ilk sıradadır. Ocb Mikro matik çelik kollu sigara sarma makinesi Fransız ürünü olup sağlamlık ve kalite konusunda gerçekten profesyonel bir makinedir.

Ocb micro matic özellikleri;
– Her tütünü sarar
– Flitre ayrımı yapmaz
-Komple metal malzemeden üretilmiştir.
– Tütünü kırmadan ezmeden doldurur.
-montalama işlemi duyulmadan kullanılır.

Ocb Mikro Matik ile ilgili daha detaylı bilgi ve sipariş için bizi arayabilirsiniz.
ocb micro matic, ocb mikro maktik, ocb mikro matik çelik kollu sigara sarma makinesi, ocb mikro matik kollu sigara sarma makinesi, ocb mikro matik özellikleri, ocb mikro matik sigara sarma makinesi, ocb mikro matik tütün sarma makinesi, ocb sigara sarma makinası, ocb sigara sarma makinesi, ocb tütün sarma makinesi.



Ocb Micro Matic
OCB MİCRO MATİC ÇELİK KOLLU SİGARA SARMA MAKİNESİ
Mikromatik sigara sarma makinesi size hiç bir sorun çıkarmadan, hızlı ve düzgün dolum sağlar. Ocb mikromatik ile saatlerce yorulmadan dolum yapabilirsiniz. Belirli bir kullanım süresi olmaksızın, bozulmadan ve deforme olmadan sigara dolumu yapabilir. Çok sağlam olan ocb micro matic çelik kollu sigara sarma makinesi,  tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir.Tüm tütünler için uygundur fakat yaş tütün koymamanızı tavsiye ediyoruz ve tütünü hazneye boşaltırken hafifçe üzerine eşit miktarda tütün dağıtmalısınız.Metal yapıya sahip olması bozulmayacağı anlamına gelmemektedir doğru kullanım ile uzun ömürlü kullanabilirsiniz.

Kauçuk tabanı sayesinde bulunduğu yüzeye sabitlenir ve kaymaz. Ocb mikromatik tütünleri kıymadan, parçalamadan, boş sigara kapsülünün tamamını doldurur. Kaliteli bir dolumun yapılabilmesi için en önemli durum tütünlerin parçalanmamasıdır. Çünkü parçalanan ufalanan tütün çabuk kurur ve dökülür. Ocb mikromatik bu durumun oluşmaması için enjekte etme sistemiyle çalışır.
İçinde bulunan tırtıklı metal çubuk bir sigaranın içine girecek kadar tütünü alır ve boş sigara kapsülünün içine doldurur. Özel yayı sayesinde hiç bir güç harcamadan en kaliteli dolumu kısa sürede gerçekleştirirsiniz. Ocb mikromatik yedek yayıyla beraber gelir. Böylelikle sigara sarma makinenizi onlarca yıl hiç bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.
Sigara zamlarından sonra tütün kullanımına geçenler ya da evinde, dükkanında tütüm dolup yapıp hazır paketler hazırlayanlar için en kaliteli ve profesyonel manuel dolum makinesidir. Bir kere alın senelerce kullanın… Boyutlar : 16 cm x 16,4 cm x 9 cm Ağırlık: 1300gr Micromatic Sigara Sarma Yeni Modeldir.Çelik Malzemeden Yapılmıştır.. çok düzgün sarım gerçekleştirir. Her türlü tütünü sarar. Toz tütünü dahi sarar. Sağlamlığı sayesinde senelerce kullanabileceğiniz bir cihazdır.. Not: cihazımız piyasada satılan yan sanayi cihazlardan değildir. Orjinal ocb Fransız Ürünüdür.
  kollu sigara sarma makinesi, micro matiç, micrpnatic sigara sarma makinesi, mikro matik, mikro matik sigara sarma makinesi, ocb micro matic, ocb mikromatik sigara sarma makinesi, ocb sigara sarma makinesi, sigara sarma, tütün sarma.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar