Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Üst Vücudunuzu Daha Önce Hiç Olmadığı Şekilde Oluşturmaya Hazır mısınız



9'u 1 Arada Push Up Kurulu
Üst Vücudunuzu Daha Önce Hiç Olmadığı Şekilde Oluşturmaya Hazır mısınız?
9'u 1 arada Push Up Board'umuz, üst vücut eğitimi için nihai çözümdür. Kaliteli bir spor salonu seansına girmek için bir daha asla endişelenmeyin, Push Up Board, kaslarınızın her birini çalıştıracağından emin olacaktır.

9'u 1 Arada Push-Up Eğitim Tahtası (Komple Set) – Gwapitos

Özellikleri
Kötü formu önler ve yontulmuş kollar geliştirir - Bir kişinin vücudunun şınav tahtasında önceden tanımlanmış pozisyonlara uymasına yardımcı olmak için Push Up Board'umuzu oluşturduk. Kusursuz bir forma sahip olmanızı sağlayarak, yaralanma ve gerileme olasılığını en aza indirerek ve egzersiz verimliliğini en üst düzeye çıkararak, güç ve kas boyutu kazanımı sağlar.
Taşınabilir, basit ve kullanışlı - Spor salonunu unutun ve bir daha asla o yüksek fiyatları ödemeyin, her yaştan herkesin yapabileceği basit egzersizlerle, o kaslı kolları kendi evinizin rahatlığında geliştirebilirsiniz! Her zaman arzu ettiğiniz vücuda kavuşun!
Ağır hizmete dayanıklılık - Kaliteli malzemelerle üretilen ve konfor için tasarlanan Push Up Board'umuz sağlam, dayanıklıdır ve gelişmiş kavrama konforu için yastıklı, kaymaz kulplarla tamamlanmıştır. Push Up panomuz denenmiş ve test edilmiştir!
9'u 1 Arada Push Up Fitness Board - UpTakers

Kapsamlı kol egzersizleri kapsamı - Farklı renk kodlu pozisyonlar, çok yönlü bir güçlendirme ve tonlama kol antrenmanı için Pektoral, Omuz, Latissimus ve Triceps'i hedefler. Sizinle bir antrenman Push Up board, kollarınızı maksimuma çıkarmış hissetmenizi sağlayacak!
Kalorileri yakın ve güç kazanın - Bu sistemle şınav yapmak sadece kol gücü kazanmakla kalmaz, kalori yakmanıza, kilo vermenize ve kollarınızı kondisyonlamanıza yardımcı olarak genel sağlık ve zindeliğinizden faydalanır. Kuvvet antrenmanı, tüm refahınıza fayda sağlar ve günlük rutininize mükemmel bir katkı sağlar.


Son Derece Uygun
Şimdi bir gün spor salonu üyelikleri çok pahalı ve gidilecek en güvenli yer değil. 9'u 1 Arada Push Up Board'unuzu almak, kendi evinizin rahatlığında günlük olarak uygun bir egzersiz yapmanızı garanti edecektir.

9'u 1 arada Push Up Board sistemi, bu kol ve göğüs kaslarını özel olarak hedeflemek ve şekillendirmek için birden fazla açı ve konum kullanır ve size maksimum üst vücut tanımı sağlar.

Tahminleri ortadan kaldırın ve optimum verimlilikle çalışmaya başlayın, ancak o zaman sıkı çalışmanızın meyvesini verdiğini göreceksiniz - parçalanmış bir üst gövde ve iyi tanımlanmış, şekillendirilmiş kollar şeklinde!

Paket İçeriği
1 X 9'u 1 arada Push Up kartı


Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Çalışma Platformu Tahtası Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti
Şınav Çalışma Platformu Tahtası Fitness Spor Kondisyon
Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Tahtası Platformu Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti

Katlanabilir ve taşınabilir tasarım
Basit montaj
Push-up tahtasını her yere kolayca taşıyabilirsiniz
Minderli, kaymaz el sapları ile; Artan sürtünme, kayma olasılığını azaltır.

Egzersiz daha fazla güvenliklive güçlü kardiyolu hale gelir.
Farklı renk kodlu push up tahtası, kasların çalıştığı özellikleri gösterir (sarı-sırt, mor-göğüs, yeşil-triceps ve kırmızı-omuzlar)
Bu yenilikçi itme sistemi ile kalori yakma hızlanır ve vücut gücü artar.

Şınav Çekme Tahtası Kimler Kullanabilir?
Tüm fitness seviyeleri için tasarlanmıştır.
Genel üst vücut gücünü ve dayanıklılığını en üst düzeye çıkarır.
Ürünün Kullanım Alanları
Evde, parkta, sahilde, spor salonunda ve ofiste kullanıma uygundur.
Ürün Ölçüleri : En: 8 cm Boy: 19 cm Yükseklik: 32 cm

Paket İçeriği:
1 Adet Çok Fonksiyonlu Katlanabilir Şınav Çalışma Platformu Tahtası Fitness Spor Kondisyon Sağlama Aleti






 

kapıda ödeme,şınav tahtası, şınav aparatı, şınav çekme tahtası, şınav çalışma platformu tahtası, şınav platformu, şınav çalışma plartformu, fitness plartformu, fitness tahtası, Şınav Çalışma Platformu Tahtası Fitness Spor Kondisyon Şınav çalışma Platformu, şınav çalışma platformu tahtası fitness spor kondisyon, Şınav çalışma Platformu, Şınav Tahtası, Şınav Tahtası bim, Şınav Platformu, Profesyonel Vücut geliştirme Aletleri, Ağırlık Ekipmanları, Bacak çalışma Aleti, Delta Şınav Barı, şınav çalışma platformu tahtası, şınav çalışma platformu tahtası fitness spor kondisyon, şınav tahtası, şınav aparatı, şınav çekme tahtası, şınav çalışma platformu tahtası, şınav platformu, şınav çalışma plartformu, fitness plartformu, fitness tahtası, kondisyon tahtası, kondisyon platformu, şınav tahtası bim, şınav çalışma platformu tahtası fitness spor kondisyon, şınav program,

Yorum Gönder

0 Yorumlar