Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Ocb Sigara Sarma Makinası Yedek Parçalarını Nereden Bulabilirim


Ocb Sigara Sarma Makinası Yedek Parça
Ocb sigara sarma makinesi yedek parçaları olan tütün ucu, tütün kesme bıçağı, tutma topuzu, kol yayları ve daha kullanımdan dolayı hasar görebilecek her çeşit yadek parçaları sitemizde bulabilirsiniz.





Ocb Sigara Sarma Makinesi yedek parça – Tütün Ucu; Bu parça makine üzerinde olan tütün haznenin iç kısmında bulunan, kolu çevirdiğiniz an tütün flitrenin içine dolduran aparatıdır. Dip kısmi plastik uç kısmı çelik olarak üretilmiş iki parça aksamın birleşmesiyle meydana gelmiştir. Makine üzerinde bulunan bu parçanın zedelenmesi yada eğilmesi gibi durumlarda, tütün doldurmak çok zor hale gelir. Dolumu yapmak için çevirdiğiniz kol çok daha zor döner hale gelir. Ayrıca zarar gören parça tütünü tam olarak kavrayamadığından dolum işlemini de yarım olarak yapacaktır.



Ocb Sigara Sarma Makinesi Bıçağı;  Haznenin yan tarafında bulunan,  demirden yapılmış uçları keskin olan yatsı şeklindedir. Hazneye koyduğunuz ve sarın esnasında artan tütünü kesip dışarıda bırakarak dolum yapmanızı sağlayan mekanizmadır. Bu bıçağın körelmesi yada tütün içine girmiş olan taş veya metal parçaların, ağız kısmına denk gelmesiyle yıpranma durumunda değişim yapmak gerekmektedir. Değişim olamadan kullanılan bu parça keskinliğini kaybederek, tütün kesme işlemini yapamayacaktır. Bu durumda tütün dolum işi yapan kişi için çok can sıkıcı ve zorluk verecek duruma gelecektir. Bu ve diğer ocb sigara sarma makinesi parçalarını tutunsarmamakinasi.com sitesinde bulabilir, kapıda ödemeli sipariş verebilir, ayrıca tarafımızdan size sağlanan destek sayesinde değişim işlemini yapabilirsiniz.









 

Yorum Gönder

0 Yorumlar