Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Bluetooth Usb Flashdisk ve Telefonla Bağlanabilen Mp3 Çalarlı Disko Topu



Muhteşem LED Magic Ball Light ile yaklaşan ev partilerinizi renklendirin. Bu RGB disko ışığı, gece boyunca keyfini çıkarabileceğiniz geniş bir renk yelpazesi sunan 9 renkli LED ile birlikte gelir. Disko topu ışığının kendisi kompakt ve hafif bir tasarıma sahiptir ve evinizin herhangi bir yerine takılmasını kolaylaştırır. İster evde, ister bir barda veya diskoda kullanın, LED Magic Ball Light size saatlerce sürecek bir eğlence getirecektir. Işığın kendisi 120 derecelik bir alanı kaplayarak odanızın tek bir köşesinin bile renkli ışık efektlerinden uzak kalmamasını garanti eder. İki adet 18650 pili ile bu LED disko ışığı, harici bir güç kaynağına bağlanmadığında 5 saatlik eğlence getiriyor.

LED Magic Ball Light'ı diğer disko ışıklarından gerçekten ayıran şey, bir Bluetooth hoparlörü olarak işlev görebilmesidir. Basitçe akıllı telefonunuzla senkronize edin ve mobil müzik kitaplığınızda kayıtlı tüm favori parçalarınızı çalabileceksiniz. Ek olarak, müzikle dolu bir USB çubuğu veya SD kartı kaydırmanıza da izin verir. Bu sayede, yaklaşan parti gecelerinizde keyfini çıkarabileceğiniz şarkılar asla bitmeyecek.

Farklı aydınlatma modları ile bu LED disko ışığı, her tür parti için doğru atmosferi ayarlayacaktır. Dokuz adet 18W LED'i sayesinde geniş bir yelpazede farklı renklerin keyfini çıkaracaksınız. Ses aktif müzik çalma modu sayesinde, bu akıllı disko lambası, müziğinizin ritmine göre ışık efektlerini bile ayarlayabilir. Yanınızda bulunan LED Magic Ball Light ile ev partileriniz bir daha asla eskisi gibi olmayacak.

Bu LED Disko Işığı, elektronik cihazların lideri ve toptan LED ışıklar tarafından size sunulan 12 aylık bir garantiyle birlikte gelir.


İNDİRİMLİ FİYATIYLA SD KART VE USB GİRİŞLİ DİSKO TOPU SATIN AL
SD Kart ve USB Girişli LED Işıklı Kristal Küre
Odanızda müzik dinlerken ortama harika bir görsel şölen yaşatmaya ne dersiniz ?
SD Kart ve USB Girişli LED Işıklı Kristal Yarım Küre ile kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 3 farklı renk kombinasyonu müzik ritmine ayak uyduruyor.
SD kart veya USB Bellek desteğiyle istediğiniz şarkıyı SD Kart yada USB Belleğinize yükleyin ve kumanda sayesinde yada üzerinde yer alan tuşları sayesinde müziği başlatın.


Müziğin ritmine göre içerisinde yer alan led lambalar hareketli olarak yanıp sönmeye başlayacaktır.
Ürünü prize ilk taktığınızda sadece dönerek led ışık saçacaktır.

Ürün Özellikleri:
Dahili hoparlör, iyi bir ses kalitesi
Bulunduğu ortamı aydınlatan güçlü LED ışık
Tak çalıştır sistemiyle prize taktığınız andan itibaren ürünü kolaylıkla çalıştırabilirsiniz.
Uzaktan kumanda ile ses kontrolü ve müzikler arası geçiş rahatlıkla sağlanabilir.
1,5 Kg ağırlığındadır.
Paket içerisinden çıkan USB Bellek 128 MB hafızaya sahiptir.
USB Bellek içerisinde toplam 17 adet deneme amaçlı müzik yüklüdür.
İsterseniz USB Belleği bilgisayarınıza takıp içindeki müzikleri silebilir, kendi müziklerinizi rahatlıkla içerisine atabilirsiniz.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar