Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Evrensel Tork Anahtarı kulaklık Soket Kol



Evrensel Tork Anahtarı kulaklık Soket Kol 7-19mm elektrikli matkap Cırcır Burç Anahtarı Anahtar Sihirli Çok El Aletleri

Çeşitli şekiller fındık, vidalar, kancalar, gecikme vidaları ve cıvata kafaları vb demonte edilebilir. Binlerce bağlantı elemanına uyacak şekilde kendini ayarlar. Cilalı krom kaplama. Dahili olarak 58 yüksek karbonlu çelik sertlik direği oluşturulmuştur.
Otomotiv endüstrisinde, ev bakımında, imalat endüstrisinde, inşaat ve diğer sektörlerde kullanılabilir.
Ürün kompakt ve taşıması kolaydır. Çıkarılabilir vidalar, dönen kancalar, düz başlı vida sökün. Düzensiz kaldırma
Vidalar ve kırık musluklar, sıkma düğmeleri çıkarın.
 
Özellikler:
Aralığı kullanarak:7-19mm tüm özellikler
Uzunluk:52*26mm
Net ağırlık:163g
 
Paket içeriği:
1x evrensel soket adaptörü
1x elektrikli matkap adaptör



7-19mm evrensel tork anahtarı kafa seti sihirli anahtar soket kavrama bit matkap cırcır kol anahtarı çok el aletleri

??Her seferinde hediyeler, kendin yapmayı seven her erkek veya kadın için harika bir hediyedir. Her durum için hediye edebilirsiniz: Noel, Şükran Günü, Babalar Günü, Anneler Günü, Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü, Yeni Yıl, Doğum Günü, Yıldönümü vb.


??Her yaşa açık hediyeler, her şeye sahip olan kişiye özel bir hediyedir. Altıgen somunlar, kancalar, gözlü vidalar ve gecikmeler, cıvata başları ve diğer farklı şekil ve boyutlar için ayarlanabilen bu evrensel lokma anahtar adaptör montajı, ev geliştirme, inşaat, marangozluk, oto tamir ve ev bakımı için idealdir. Baba, anne, baba, anne, erkek, kadın, oğlan, oğul, erkek kardeş, öğretmen, koca, erkek arkadaş, el yapımı vb. için mükemmel bir hediye.


??Birini Özel Yap - Özel tasarımı ile bu çok yönlü soket, herhangi bir boyut veya şekle otomatik olarak ayarlanabilir, tüm ihtiyaçları karşılayan standart vidalara, 1 / 4-3 / 4 "somunlara ve 7-19mm metrik vidalara ve lekelere uyar. Kompakt ve taşınabilir, her yere taşınması kolaydır.


??Güvenilir Hediye Aracı - Bu evrensel soket adaptörü, ayrı ayrı yay yüklü 54 süper güçlü çelik çubuk ile dayanıklı krom vanadyum çelik malzeme kullanır ve soketin anında herhangi bir şekle uymasını, her soket değişikliği olmadan farklı tipte bağlantı elemanlarına geçmesini sağlar.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar