Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

relax anında ani su isıtıcısı musluk nerede satılır



Hot Water Ani Sıcak Su Musluğu
Elektrikli Mutfak Lavobo Banyo Ani Su Isıtıcı Musluk Sofben
Kullanım Hazırlığı
1. Ürünü hortumlara bağlayıp çalışmaya hazır hale gelmeden ürünü elektriğe bağlamayın.
2. Ürünün tüm bağlantılarını yaptıktan sonra elektriğini takmadan önce 5 saniye musluğu açıp su akışı sağlayın. Sonra prize takıp açın.
3. Güç alımına bağlı olarak, ürünü kurmadan önce ürünün nominal akımının taleplerini karşılayacak olan elektrik prizi ve sigorta devresi hattını kontrol edin.
4. Musluğu elektrik prizine takmadan önce prizin topraklama olup olmadığını kontrol edin.


Hot Water Ani Sıcak Su Musluğu Kurulum
1. Eski su borusunu veya lavabonun metal hortumunu çıkartın, ürünün bağlantılarını su borusuna veya metal hortumun üzerine somun, pul ve yuvarlanma kayışlarıyla sıkıca takın.
2. Ana gövdeyi bağlantıların üzerine yerleştirin.
3. Takacağınız prizde ve kabloda hasar olmadığından emin olun.



Egonex Relax Hot Water Elektrikli Ani Su Isıtıcı Musluk Hotwater Sıcak
RELAX HOT WATER Sıcak Su Makinesi
İstediğiniz zaman istediğiniz muslukta kullanabileceğiniz anında sıcak su musluğu

Egonex Relax Elektrikli Ani Su Isıtıcı Sıcak Su Musluğu

Musluğu açtığınızda, şebekeden gelen suyu saniyeler için ısıtıp kullanımınıza sunar.Günün 24 saati sıcak suyunuz kullanıma hazırdır.Çok sayıda kademeli sıcaklık ayarına sahiptir.Kademe kolunu çevirdiğiniz anda sıcak su gelir ve istediğiniz sıcaklık ayarında suyunuzu kullanabilirsiniz.Kademe kolundan sıcaklık ayarını yapabildiğiniz gibi, suyun akış hızını da ayarlayabilirsiniz.Eski tip su ısıtıcılar gibi lavabo ve musluğun üstünde çok büyük bir yer kaplamaz.Oldukça zarif görünümde, modern ve pratik kullanımdadır.Çok az elektrik harcar, musluğu kapattığınızda gereksiz elektrik harcamaz, bu yüzden oldukça ekonomiktir.Kurulum :Ürünü hortumlara bağlayıp çalışmaya hazır hale getirin.Güç alımına bağlı olarak, ürünü kurmadan önce ürünün nominal akımının taleplerini karşılayacak olan elektrik prizi ve sigorta devresi hattını kontrol edin.Musluğu elektrik prizine takmadan önce prizin topraklama olup olmadığını kontrol edin.Sonra prize takıp açın.Kullanım :Kol bölümünde sıcaklık ayarı vardır.Kapalı konumdan istenilen sıcaklığa göre yukarı, aşağı yönünde ayarlanabilir.Bağlantılardaki sızıntıları kontrol etmek için suyu açın ve tüm bağlantılarda sızıntı olup olmadığını kontrol edin.İstenilen su akışına ve su sıcaklığına ulaşmak için kolu sıcak bölgede düzenli olarak bırakın.Uyarılar :Sıcak su akışı, suyun aşırı ısınmasını ve cildin yanmasını önlemek için önce ayarlanmalıdır.Kurulum ve kullanımda ürünün elektrikli bileşenlerine ıslak elle dokunmayın.Fişin ve tellerin üzerine havlu ve başka malzemeler koymayın.Su çıkışı başka musluklara veya elektrikle parçalara bağlanmamalıdır.Ölçüler :Başlık Boyutu 24 CMGövde Uzunluğu 25 CMKablo Uzunluğu 120 CM




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar