Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Kamp uyku tulumu hafif su geçirmez 4 sezon sıcak zarf sırt çantası



kamp uyku tulumu Ultralight su geçirmez 4 sezon sıcak zarf sırt çantası uyku tulumu açık seyahat yürüyüş için
Yerel depodan (rusya) göndermeyi seçerseniz ve iki uyku tulumu sipariş ederseniz, lütfen sağ fermuar ve sol fermuarı seçin!
Bu stil 2.3 kg var, bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz: https://www.aliexpress.com/item/1005002532987873.html?spm=5261.ProductManageOnline.0.0.7c944edfpo0UGD

Özellikler:

▶Dayanıklılık ve su direnci: bu uyku tulumu 190T yırtılmaya dayanıklı polyester ve su geçirmez kabuk yapılmış, dolgu içi boş pamuk her zaman uyku tulumu içinde sıcaklık tutabilirsiniz. Iç kumaş 190T % polyester ponje yumuşak ve cilt dostu polyester yapılmış, uygun ve nefes alabilir 。
▶Çeşitli özellikler mevcut: uyku tulumumuz çeşitli ağırlıklarda gelir, neredeyse her mevsimde uygundur. Soğuk olduğunda elastik kayış tasarımını ayarlayabilir, alt fermuar tasarımı, sıcakken ayaklarınızı serbest bırakmanıza yardımcı olabilir, hava geçirgenliğini artırabilir, istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Yaz tipi konfor sıcaklığı 25 ℃ üzerinde, İlkbahar ve sonbahar tipi konfor sıcaklığı yaklaşık 10 ℃ ~ 20 ℃, kış tipi konfor sıcaklığı yaklaşık 0 ~ 5 ℃ ~ 10 ℃.
▶Kompakt ve taşınabilir: bu uyku tulumu, iki dar şeridi olan kendi sıkıştırma çantasına sahiptir. Torbaya basın ve iki şerit ile sabitleyin, hacim eskisinden 2 kat daha azalacaktır. Sıkıştırmadan sonra, uyku tulumu sırt çantasına koyabilir veya sırt çantası süspansiyon sistemine asılabilir.

Öğe: kılıflı uyku tulumu
Model No:SL010
Tipi: 4 sezon uyku tulumu
Ürün boyutu:
Standart: 220x75cm(86 "x 29")
Genişletin: 230x90cm(86 "x 35")
Netweight:1kg(2.2lbs),1.1kg(2.42lbs),1.35kg(2.9
8lbs)1.5kg(3.3lbs),1.6kg(3.5lbs),1.8kg(3.9lbs)
Renk: mavi, Gary, koyu mavi, açık kahverengi
Kumaş: 190T anti-gözyaşı polyester kumaş
Doldurma: içi boş pamuk (mavi/koyu mavi) aşağı
Pamuk (Gary)
Konfor sıcaklığı:
Yaz tipi: 25 ℃ üzerinde
İlkbahar ve sonbahar tipi: yaklaşık 10 ℃ ~ 20 ℃
Kış tipi: yaklaşık 0 ~ 5 ℃ ~ 10 ℃

Ambalaj dahil:
1 * uyku tulumu
1 * taşıma çantası
1 * hediye

▶Widen tipi sadece 1.5kg seçebilirsiniz
▶Renk Gary dolum pamuk aşağı ama mavi ve koyu mavi dolum içi boş pamuk, aşağı pamuk içi boş pamuktan daha sıcak, kendi ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz
▶Renk gary kumaş 210T anti-gözyaşı polyester kumaş, mavi ve koyu mavi kullanımı 190T anti-gözyaşı kumaş, 210T kumaş 190T daha dayanıklıdır
▶İki uyku tulumu birlikte kullanabilirsiniz, bir sağ ve bir sol satın almanız gerekir (eğer iki adet sipariş ederseniz size bir sağ ve bir sol göndeririz, öncül çin'den gönderilmektir)




Kamp uyku tulumu hafif su geçirmez 4 sezon sıcak zarf sırt çantası uyku tulumu açık seyahat yürüyüş için
Kamp uyku tulumu açık seyahat yürüyüş için Ultralight sıcak uyku tulumu
Özellikler:
* 1. Hafif uyku tulumu çatlamak ve solmaya kolay değildir, nefes alabilir ve sıcak tutar, rutubeti önler ve size sıcak ve rahat bir gece uykusu verir.
* 2. Yüksek kaliteli dikiş, cilt dostu ve alerjik olmayan bu taşınabilir uyku tulumu yetişkinler ve çocuklar için soğuk havalarda kullanmak için çok uygundur. Sıkıştırma torbalı uyku tulumları kamp, yürüyüş, seyahat ve diğer açık hava maceraları için çok uygundur.
* 3. Taşıması ve temizlenmesi kolay-askılı sıkıştırma torbası, bu da saklamak ve taşımak için çok uygun hale getirir. Kolayca silinebilir veya makine yıkanabilir, çok yönlü ve kullanışlı hale getirir.
* 4. Çift fermuarlı kaydırıcı, uyku tulumunuzun altını sıcak bir gecede açmanızı sağlar. Uyku tulumunuzu tamamen açabilir ve battaniye olarak kullanabilirsiniz.
* 5. Hafif, küçük boyutlu ve taşıması kolay.

Renk: mavi
1 * yaz kamp uyku tulumu




 

sipariş,kamp uyku tulumu, uyku tulumu çadır, uyku tulumu çantası, uyku tulumu dağcılık, uyku tulumu kadın, uyku tulumu erkek, uyku tulumu erkek kamp,

Yorum Gönder

0 Yorumlar