Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

araba arka yan cam oto için güneşlik perde araç cam perdesi




Bakımlı bir ebeveyn misiniz? Çocuklarınızın arka koltukta aşırı ısındığını, ancak duygularını iletememiş olabileceğini düşündünüz mü?

❌Çocuklarınızı Aşırı Isıtın
❌ Arabada Çocukları Korkutan Böcekler
✅Isıyı %40'a Kadar Azaltın
✅ Temiz Hava İçin Pencerenizi Aşağı Açın
✅UV Işığını Engeller
✅ Esnek ve Yerleştirmesi Kolay

California Üniversitesi'nden bir pediatrik Profesör, "Yüksek vücut ısısı bebekler ve çocuklar için ölümcül olabilir ve hayatta kalanlar kalıcı nörolojik hasara neden olabilir" dedi.

 Bir ebeveyn olarak bir numaralı işiniz çocuklarınıza bakmaktır. Bu güneşlikler tam da bunu yapıyor! Bu güneşlikler, UV ışınlarını %80 oranında engelleyerek bebeğinizin veya çocuklarınızın cildindeki güneş hasarını büyük ölçüde azaltır. Gölgeler ayrıca ısı düzenlemesi için test edilmiştir. Arka koltuk kabininizdeki ısıyı %20-40 oranında azaltın!

Bebeğinizin ulaşamadığınız araba koltuğuna çok fazla güneş almasından endişeleniyor musunuz? Arabanızın, cam renginin sağlayabileceği gelişmiş koruma, mahremiyet ve büyük ölçüde azaltılmış iç sıcaklıkların keyfini çıkarmasını ister misiniz?
O ucuz, yapışkan, baloncuklu, yapışkan cam renklerini otomobilinize uygulama düşünceniz mideniz biraz bulanıyor mu?
Bu Gölge tüm bu sorunları çözebilir!

Bu araba pencere gölgeliği, güneşi engellemeye yardımcı olan, çocuğunuzu daha güvenli ve arabanızı daha serin hale getiren esnek, esnek bir ağ malzemeden yapılmıştır. Bu gölge, arabanızın boyasına veya iç kısmına da zarar vermez. Bu dayanıklı. hafif kumaş araba kapısının üzerinden aşağı doğru çekilir. Kurulum daha kolay olamazdı! Orada olduğunu asla bilemeyeceğiniz kadar ince ve hafif olan gölgeliği sabitlemek için kapıyı kapatın.

Çocuklarınız korunacak ve siz çok daha serin kabin içi sıcaklıkların, daha fazla mahremiyetin ve temiz bir görünümün keyfini çıkaracaksınız. Ve en iyi yanı, yaz sıcağı azaldığında, gölgeler hemen çıkabiliyor. Her set, iki yan kapı penceresi için gölgeler içerir.
beklemeyin; bugün güneşlik setinizi alın. Güneşlik, birçok faydası olan üstün bir üründür.

%80 UV koruması için tüm pencereyi kaplar.
Araba kapı camlarında hasar ve izleri önler!
Araba içindeki hava akışını iyileştirir!

Diğer yetenekler: 🌡️

Streç bir malzeme olduğundan ve manuel olarak ayarlanabildiğinden Tüm Arabalara (%99) uyar.
Isı Yalıtım Oranı: 20%-40%
Ultraviyole Engelleme Oranı: %80
Dayanıklı ve Yüksek Kaliteli Mesh.
Windows kolaylıkla aşağı yuvarlanabilir
Kanca veya karmaşık klips gerekmez, kolayca kurulur.
Kapılar, gölgelik takılıyken normal şekilde açılıp kapanabilir.
İçeriden dışarıyı görebilirsiniz, görüş engellenmez.
Özellikler:
Ön Cam: 75*50 cm
Pencere Arkası: 113*50 cm
 
Paketiniz şunları içerecektir:
1 Araba Penceresi Güneşlik & 1 ÜCRETSİZ! (Toplam 2 Gölge)
Car Scratch Remover ile çizikleri, girdapları veya diğer işaretleri kolayca düzeltin!
Nakliye:
Alma süresi = İşlem süresi+Nakliye süresi
İşlem süresi 1 ila 3 gün arasında değişmektedir.
Teslimat süresi 2-3 İş günü arasında değişmektedir.
Takip Numarası İle Gönderim
İade politikasi:
Garantimiz
Teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde iade veya değişim.
Rica etmek:
Teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde alınan öğeler.
Öğeler kullanılmamış, hasar görmemiş ve orijinal ambalajında ​​teslim edildi.
İade kargo ücretleri müşteriye aittir. Orijinal nakliye ücretleri iade edilmez.



 

araç yan cam güneşlik perde, araba yan cam perde güneşliği, araba yan cam perdesi, araba yan cam perde, yan cam güneşlik perde, ön arka ve yan cam araç güneşlik perde seti, araç oto güneşlik yan cam perdesi araba güneş önleyici, araç on cam güneşlik perdesi, araba arka yan cam oto için güneşlik perde araç cam perdesi, yan cam güneşlik, otopratik araç oto güneşlik yan cam perdesi araba güneş önleyici, araba yan cam güneşlik, araba yan camlar güneşlik, araba yan cam güneşliği nasıl takılır, oto yan cam güneşlik perde, araç yan cam perdesi, yan cam güneşlik seti, araç yan cam perde, araba guneslik perdesi, araç güneşlik perdesi, araba güneşlik perde koçtaş, araba güneşlik perdesi, araba perdeleri, araba perdesi, cam perdesi araba, jaluzi araba perdesi, araba jaluzi perde, araba için perde, oto güneşlik perdesi, otomobil perdesi, araba perdesi fiyatları, araç güneşlik stor perde, araba perde güneşlik, araba camlarına perde, araba güneş perdesi, araba, yan, cam, güneşlik, perde, araç, arka, ön, cam, perdesi, seti, pratik, kolay, takılabilen, oto, otomobil, perde, set, araç yan cam güneşlik perde, araba yan cam perde güneşliği, araba yan cam perdesi, araba yan cam perde, yan cam güneşlik perde, ön arka ve yan cam araç güneşlik perde seti, araç oto güneşlik yan cam perdesi araba güneş önleyici,

Yorum Gönder

0 Yorumlar