Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Sigara Sarma Makinesi Yedek Parçalarını Bulabileceğiniz Tek adresdesiniz Keyifnargile.com


Kollu Sigara Sarma Makinesi
Kollu sigara sarma makinesi, kol gücü ile çalışıp elektrikli sigara sarma makinelerine kıyasen daha sağlamdır. Komple metal malzemeden üretilen kollu sigara sarma makineleri, kızaklı sistem ile çalıştığından tütünü kırmadan, ezmeden yani tütünün kalitesini bozmadan dolum yapmanızı sağlar. Üzerlerinde bulunan kolun döndürülmesiyle dolum işlemini gerçekleştirir. Kollu sigara sarma makinelerinin, elektrikli sigara sarma makinelerine göre daha çok tercih edilmesinin nedenlerinden biri sağlamlık. Sigara sarma makinelerinde garanti durumu sağlanamadığından, tüketiciler daha çok kendi imkanları ile tamir yapabilecekleri makineleri tercih etmektedirler. Www.keyifnargile.com olarak Türkiye ‘ de ilki yaparak kollu sigara sarma makinelerinin yedek parça hizmetini müşterilerimize sunduğumuz gibi, tarafımızdan parça monte işlemini ücretsiz olarak sunuyoruz. Kollu sigara sarma makineleri arasında yer, alan en çok tercih edilen makineleri şu şekilde sıralayabiliriz.





Manuel Sigara Sarma Makinesi
Manuel sigara sarma makineleri, insan gücü ile çalışıp elektriğe ihtiyaç duyulmadan tütün dolumu yapan makinelerdir. Zıvana olarak da adlandırılan, flitre dediğimiz boş kağıtların içine tütünü doldurulmasında kullanılan makinelerdir. Elektrikli ve manuel olarak iki guruba ayrılmaktadırlar. Manuel sigara sarma makineleri genelde makinelerin üzerine monte edilmiş olan bağlantı olarak da tütünü iten aparata monte edilmiş ve kolun çevrilmesiyle tütün aparatını ileri iterek sigara dolumu gerçekleşir. Manuel sigara sarma makinelerinde ittirmeli sistem ile dolum yapıldığı için, tütünde kırılma meydana gelmiyor. Kırılmadan doldurulan tütünlerde kül dökülme sorunu yaşanmaz. Garanti kapsamına girmeyen elektrikli sigara sarma makineleri, arıza durumunda çöpe kullanıcılar sıkıntı yaşamak zorunda kalabiliyorlar. Bu sebepten komple metal malzemeden üretilen manuel makineler, uzun kullanımda dayanıklılık gösterdiğinden tütün sarıcıları tarafından daha çok tercih edilmektedirler. Diğer yandan elektrikli sigara sarma makineleri, sadece kıyılmış hazır tütünleri sararken, manuel sigara sarma makineleri, tütün ayrımı yapmadan, kalın kıyım, yaş, kuru ve toz gibi vb. tütünleri sorunsuz ve flitrelerin dip kısmı dolu olarak doldurmaktadır. Www.keyifnargile.com olarak, size sorun çıkarmayacak ve arıza oluştuğunda yedek parça garantisi ve bu parçaların montalama hizmetini sağlıyoruz.



Top o matic Sigara Sarma Makinesi;
Sağlamlık ve kaliteli sigara dolumu yapmak isteyenlerin en başta tercih etmesi gereken makinelerin önde gelen modelidir. Fransız mühendisleri tarafından üretilen, ve yapımında kullanılan kaliteli malzeme sayesinde, dolum esnasında büyük kolaylık sağladığı gibi , uzun süreli kullanımda da dayanıklılık gösterir. Özel olarak yapılmış tütün haznesi ve tütün itme mekanizması en zor tütünleri bile sorun yaratmadan, hazır sigaralar ile aynı kalitede olacak şekilde doldurma imkanı sağlar. Ağırlığı ve altında bulunan kapak olarak da kullanılan plastik kauçuk sayesinde, dolum yaparken bulunduğu yerde oynama yapmaz. Bu yüzden makineyi masaya sabitlemek için uğraşmak zorunda kalmazsınız. Geniş olarak yapılan tütün haznesi kalın kıyılmış tütünleri kolaylıkla doldurmanızı sağlar. Ayrıca uzun ve kısa flitreler için de makine üzerine bunları düzgün şekilde, diplerinde boşluk yada uçlarında fazlalık kalmayacak şekilde dolum yapmanızı sağlar. Top o matic sigara sarma makinesi, tütün sarım işi yapan kişilerin ilk tercih edeceği makineler arasında yer almaktadır.



Ocb Sigara Sarma Makinesi;
Ocb kalitesi ile kendini ispatlamış olan ocb sigara sarma makinesi, küçük ebatı ve büyük işlevi ile manuel sigara sarma makinelerinin en iyilerindendir. Özel olarak yapılmış olan, flitre takma ağzı en dar flitreler de bile zorluk çekmeden kolayca takarak dolum yapmanızı sağlar. Bu sebepten ücret karşılığı sigara sarım işi yapıyorsanız, size zaman tasarrufu sağlar. Ayrıca sağlamlığı sayesinde, kalın kıyım veya nemli olan tütünleri doldurduğunuzda arıza problemi ile karşılaşmazsınız. Diğer yandan makinede oluşabilecek parça değiştirme işlemi kolayca yapılabilecek şekilde üretilmiştir.
 sigara sarma makinesi, kollu sigara sarma makinesi, manuel sigara sarma makinası, manuel sigara sarma makinesi, manuel tütün sarma makinesi, micromatic sigara sarma, ocb manuel sigara sarma makinesi, ocb sigara sarma makinesi, sigara sarma makinası, sigara sarma makinesi, top o matic sigara sarma makinesi, topmatik sigara sarma, tütün sarma makinası.



Ocb Sigara Sarma Makinesi;
Ocb sigara sarma makinesi, tütün sarım kalitesi ve yapımında kullanılan kaliteli malzeme sayesinde en iyi kollu sigara sarma makineleri arasında yerini almıştır. Taşınması kolay ve makinenin altında bulunan plastik kaymaz kauçuk sayesinde de herhangi bir yere montalama işlemi duymadan istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Islak, kuru, toz, Adıyaman, Tekel vb. tütün ayrımı yapmadan her tütünü sorunsuz olarak doldurur. Özel olarak yapılmış olan tutuma topuzu sayesinde de sarım esnasında, elinizde ağrı hissettirmeden sarım yapmanızı sağlar. Diğer yandan metal malzemeden yapılmış olan flitre takılma ağzı, darbelere karşı dayanıklılık gösterdiği gibi, dar ağızlı flitrelerde de takma sorunu yaşamadan kolayca dolum yapabilirsiniz.



Zemus Matic Kollu Sigara Sarma Makinesi;
Ocb ve topmatik makinenin yanı sıra yeni olarak üretilip piyasaya sürülen zemus matic kollu sigara sarma makinesi, sağlamlık ve tütün dolum kalitesi ile en iyi kollu makineler arısına girmiştir. Makine altında bulunan, masaya vidalanabilir kauçuk sayesinde de, makineyi masaya vidalayıp, tek el ile çalışma imkanı sağlar. Bu da sizi zamandan büyük tasarruf etmenizi sağladığı gibi, sarım esnasında da büyük kolaylık sağlar. Ayrıca paket içerisinde bulunan, tarafımızdan ücretsiz olarak gönderilen vidalar sayesinde başka yerde vida aramak zorunda da kalmazsınız.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar