Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

işıklı disko topu hoparlör



9 renkli disko parti sahne ses ışığı-bu benzersiz sahne parti ışığı 9 farklı renk (diğer orijinal dicso ışıklardan daha fazla) ve renk ışıklarının dinamik kombinasyonu size lezzetli yiyecek sağlayacaktır. Uzaktan kumandalı bu Bluetooth disko topu, serin hissetmenizi sağlamak için renkli ışıklarla kesinlikle gözünüzü şok edecektir.

LED Bluetooth kristal sahne aydınlatma-bizim üstün LED döner parti ışıkları USB modunda müzik keyfini izin, Bluetooth modu ve USB disk modu. Bu büyülü top kesinlikle renkli ışıklar (degrade, geçiş, su ve diğer flaş efektleri, kırmızı, yeşil, mavi, beyaz, sarı, mor) ile gözünüzü şok edebilir, seni harika ve havalı hissettiriyor.

Çalışma modu: flaş modu, otomatik mod, ses aktif mod: uzaktan kumandayı ayarlayarak modu değiştirebilir ve aynı zamanda ışık dönüş hızının ses ve hızını kontrol edebilirsiniz.



Led ışıklı bluetooth özellikli disko topu sd kart ve usb bellek girişli hoparlör
Led ışıkları ile rengarenk bir görsel şölene çevirecek led disko topu sd kart ve usb girişli disko ışıklı hoparlör.
Rengarenk ve heyecan verici ışık efektleri ile bulunduğu ortamın havasını bir anda değiştiren led ışıklı kristal yarım küre ile müzik dinlemek çok daha eğlenceli hale geliyor.

Sd kart ve usb girişli led ışıklı kristal yarım küre ile kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 3 farklı renk kombinasyonu müzik ritmine ayak uyduruyor.
Sd kart veya usb bellek desteğiyle istediğiniz şarkıyı sd kart ya da usb belleğinize yükleyin ve kumanda sayesinde yada üzerinde yer alan tuşları sayesinde müziği başlatın.
Müziğin ritmine göre içerisinde yer alan led lambalar hareketli olarak yanıp sönmeye başlayacaktır.
Ledli disko topunu prize ilk taktığınızda sadece dönerek led ışık saçacaktır.

Dahili hoparlör, iyi bir ses kalitesi
Bulunduğu ortamı aydınlatan güçlü led ışık
Tak çalıştır sistemiyle prize taktığınız andan itibaren ürünü kolaylıkla çalıştırabilirsiniz.
Uzaktan kumanda ile ses kontrolü ve müzikler arası geçiş rahatlıkla sağlanabilir.
1,5 kg ağırlığındadır.

Isterseniz usb belleği bilgisayarınıza takıp içindeki müzikleri silebilir, kendi müziklerinizi rahatlıkla içerisine atabilirsiniz.
Cihaz, paket içerisinde gönderilen usb bellek ile sınırlı değildir.
Isterseniz kendi usb belleğinizide cihaza takıp rahatlıkla çalıştırabilirsiniz.

Teknik özellikler :
Güç kaynağı: Ac100 - 240/50-60 hz 20 w
Kontrol modu: Otomatik, etkin ses
Güç çıkışı: 6pcs 3 w (r2/g2/b2)




LED Disko topu
LED Disko topunun açıklaması. LED disko topu herhangi bir partiyi süsleyecek ve kafeler, restoranlar, barlar, kulüpler, karaoke ve diğer eğlence mekanlarına mükemmel bir şekilde uyacaktır. Cihazın gücü, 50 metrekareye kadar bir alanı kaplayabildiği için 18 W'tır. Disko topu hem otomatik modda hem de sesle etkinleştirilmiş modda çalışabilir, bu da müzik çalma ritmine bir ışık efekti yansıtmasına izin verir. Cihaz aynı zamanda ev kullanımı için de çok uygundur, size birçok olumlu duygu verecek, herhangi bir ev kutlamasını dekore edecek ve misafirler için hayranlık konusu olacak.

LED Disko topunun özellikleri:
Renkler: RGBW
Kontrol: herhangi bir akıllı telefondan kontrol panelini kullanarak
Güç kaynağı: 110-240V
Boyutlar: 20 * 15 * 18cm
Ağırlık: 0,9 kg
Güç: 18 W
Isıtma süresi: 15 saniye
Kapsama alanı: 30-50 m2
Çalışma modları: otomatik, sesle etkinleştirildi
Soğutma: yerleşik.
LED Disko topunun teslimi. LED Disko topunun kurye, posta veya nakliye şirketi ile teslimi. Almak. Teslim süresi: 3-5 gün. Teslimat ücretsizdir!


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar