Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Elektrikli Sigara Sarma Makinesi Tüm Yedek Parçaları aynı gün Güvenli Ödeme



Sigara Sarma Makinesi Kapıda Ödeme
Sigara sarma makinesi, yalın halde olan tütünü flitre diye adlandırılan kağıda dolduran ve hazır içilecek duruma getiren makinedir. Sigara sarma makineleri, elektrikli ve manuel sigara sarma makinesi olarak iki guruba ayrılırlar. elektrikli sigara sarma makineleri, insan gücüne ihtiyaç duyulmadan, daha az zamanda daha çok sigara hazırlamak ve bu işlemi yorulmadan yapmak için kullanılırlar. 






Manuel sigara sarma makineleri, makinenin üzerine monte edilen kol yardımı ile dolum gerçekleştiren makinelerdir. Bu makinelerin çok tercih edilmesinin nedeni komple metal malzemeden üretilmiş olup sağlam olmasıdır. Çünkü sarım esnasında mecburen sarmak zorunda kalacağınız, kalın kıyım, nemli gibi zor tütünler olabilir. bu durumda manuel sigara sarma makinesi tercih etmelisiniz. Manuel sigara sarma makineleri arasında önde gelenlerden olan, top o matic sigara sarma makinesi, ocb sigara sarma makinesi vb. diğer tütün sarma makinelerini en ucuz fiyatlarla www.keyifnargile.com ‘ da bulabilir, istediğiniz sigara sarma makinesini kapıda ödemeli olarak sipariş verebilirsiniz.



Top o Matic Kollu Sigara Sarma Makinesi
Hazır sigaralar ile aynı kalitede sigaralar doldurmak istiyorsanız bu makineyi kaçırmayın. Top o matic sigara sarma makinası sınıfının en iyisidir. Hem sağlamlık hem de ergonomik yapısı ile kullanıcılarına büyük kolaylık sağlar. Makinenin içinde bulunan, özel olarak yapılmış mekanizma sayesinde, dolum esnasında kolu çevirirken çok az enerjiye ihtiyaç duyarsınız.
 Zorlanmadan, yorulmadan daha az zahmet çekerek sigaralar doldurabilirsiniz. Fransız patentli olan top-o-Matiç sigara sarma makinesi enjektör yani ittirmeli sistem ile çalışır. İçinde bulunduğu öezl olarak yapılmış mekanizma sayesinde tütünü kırmadan, ezmeden, ufalamadan doldurur.




 Top-o-Matiç sigara sarma makinesi ile doldurulan sigaralarda kül dökülme sorunu kesinlikle olmaz. Top-o-Matiç sigara sarma makinesi flitre ayrımı hiç yapmaz. her flitreyi doldurur. Flitrelerin dibinde boşluk yada uçlarında fazlalık kesinlikle bırakmaz. Ayrıca yumuşak lastikten yapılmış olan flitre sıkıştırıcı aparat sayesinde, ince yada nemlenmiş flitrelerin uclarını kesinlikle yırtmaz. Bütün flitrelerde kullanabilirsiniz..

kollu sigara sarma makinesi, makine, sigara, sigara sarma makinesi, top o matiç, top o matic kollu sigara sarma makinesi, top o matic sigara sarma, top o matic sigara sarma makinası, topomatik sigara sarma makinesi, tütün, tütün sarma.


Ocb Micro Matic Sigara Sarma Makinesi Duo
Ocb micro matic sigara sarma makinesi, ocb nin ilk serisine göre makine üzerine uygulanan uzun, kısa fitre ayar demiri sayesinde, duo modeli olarak adlandırılmıştır. Bu özelliği sayesinde de kullandığınız flitre uzun yada kısa olsa dahi ikinci herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan tütün dolumu yapabilirsiniz. Bu sayede sarım esnasında kolaylık ve zaman kazanmış olursunuz. 



Özel olarak yapılmış olan, ocb micro matic sigara sarma makinesi duo, tütün sarım esnasında sol veya sağ el ile flitre takma işlemini yapabilirsiniz. Ayrıca metal malzemeden yapılmış olan flitre takılan demir ucu darbelere karşıda dayanıklılık göstermektedir. Kalay malzemeden yapılmış olan tütün haznesi, ve tütünü flitrenin içine dolduran kaliteli aparatı sayesinde de çalışma esnasında zorluk yaşamadan, az enerji harcayarak yorulmadan sarım yapabilirsiniz. Kolay kavranabilir ve ele rahatsızlık vermeyen tutma yeri seyesinde de ağrılara maruz kalmazsınız.


 Sigara sarım işi yapanların en çok karşılaştığı sorun olan nemli, çok kuru, kalın kıyım vb. tütünlerin her makine ile sarılamaması. Ocb micro matic sigara sarma makinesi ile bu sorun ortadan kalkmıştır. Ocb micro matic sigara sarma makinesi duo, piyasada bulunan, her çeşit tütünü kolaylıkla sorunsuz olarak dolum imkanı sağlamaktadır. Ayrıca komple iç ve dış aksam olarak meta malzemden yapılmış olan ocb micro matic sorunlu tütünlere karşıda dayanıklılık göstermektedir. Bu sayede uzun seneler ocb micro matic sigara sarma duo makinesini kullanabilirsiniz..
çelik kollu sigara sarma makinesi, kollu ocb sigara sarma, kollu sigara sarma makinesi, manuel sigara sarma makinesi, micro matic sigara sarma makinesi, ocb micro matic sigara sarma duo, ocb micromatic sigara arma makinesi, ocb sigara sarma, ocb sigara sarma makinası, ocb sigara sarma makinesi.




Ocb Sigara Sarma Makinası
Ocb sigara sarma makinesi, Hem görünüm hemde tütün sarım kalitesi ile kollu sigara sarma makinelerinin en önde gelenleri arasında yerini almıştır. Özel olarak tasarlanmış tutma topuzu, çalışma esnasında kolay kavranabilme özelliğine sahiptir. İç ve dış aksam olarak tamamen metal malzemeden yapılmış olan ocb sigara sarma makinası uzun seneler kullanıma dayanıklı halde yapılmıştır.



 Tütün ayrımı yapmaksızın, Adıyaman, Bitlis, Malatya, Diyarbakır, Tekel, 2005, Amerikan, ıslak, kuru ve toz dahil olmak üzere her çeşit tütünü sorunsuz olarak kolaylıkla sarabilirsiniz. Flitre takılma ağzı sayesinde her çeşit flitreyi kolayca ağza takabilirsiniz. Ayrıca ağzın metal olması oluşabilecek darbelere karşı da dayanıklılık gösterir. Uzun kısa flitre ayar demiri sayesinde dolum esnasında flitrenin dibinde boşluk yada ucunda fazlalık sorunu yaşamazsınız. Flitrenin ebatına göre ayarlama yapabilirsiniz. Hem sağ hemde sol el ile flitre takmak için tasarlanmış olan ocb sigara sarma makinesi ile her iki elinizi kullanarak flitre takma işlemi yapabilirsiniz.  Bunun için yapmanız gereken sadece makineyi 90 derece döndürmek.  Çalışma sırasında makinenin oynama yapmaması için de makinenin alt tarafında plastik kauçuk mevcuttur. Bu sayede de montalama işlemi duymazsınız.


 Tütün işi yapıyorsanız, anlaşmalı olduğunuz tütün firmasına ücret karşılığı tütün sarım işi yapıyorsanız, bu makineyi almanızı tavsiye ederiz.

kollu ocb sigara sarma makinesi, mankine, mic ro matic sigara sarma. kollu sigara sarma, micromatic sigara sarma makinesi, mikromatik sigara sarma makinesi, ocb, ocb duo sigara sarma makinesi, ocb kollu makinesi, ocb sigara sarma, ocb sigara sarma makinesi, sigara, tütün.



Sigara Sarma Makinası Yedek Parça Fiyatları
Sigara sarma makinesi yedek parça fiyatlarını görmek için keyifnargile.com sitesini ziyaret etmeniz yeterli. En ucuz fiyat garantisi veren keyifnargile.com ayrıca tamir ve parça değişim hizmetini de müşterilerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Top o matic sigara sarma makinesi ucu, ocb sigara sarma makinesi ucu, ocb sigara sarma makinesi bıçağı, top o matic sigara sarma makinesi bıçağı ve diğer çeşit sigara sarma makinesi yedek parçaları en ucuz fiyatlarla keyifnargile.com da

kollu makine yedek parçaları, ocb makine yedek ucu, sigara sarma makinesi yedek parça fiyatları, sigara sarma makinesi yedek parçaları, topmatik makine yedek ucu.





Fasfil Çelik Kollu Sigara Sarma Makinesi
Fasfil kollu sigara sarma makinesi komple matal malzemeden üretilmiştir. İçinde yada dışında plastik aksam hiç yoktur. Fasfil kollu makineyi uzun ömür kullanabilirsiniz. Evde iş yerinde herhangi bi firmaya ücret karşılığı sigara sarım işi yapıyorsanız bu makine tam size göre.
 Fasfil kollu sigara sarma makinesi ile 15 dakikada 1 karton sigara doldurabilirsiniz. Bu makine size büyük zaman tasarrufu sağlayacaktır. daha az zamanda daha çok sigaralar sarabileceksiniz. Titizlikle üretilmiş olan Fasfil sigara sarma makinesi, içinde bulunan özel mekanizma sayesinde kolu çevirme esnasında fazla enerji harcamanıza gerek kalmaz. Fasfil sigara sarma makinesinin kullanımı çok kolaydır. bu makineyi herkes kullanabilir. Makinenin altında bulunan plastik kauçuk sayesinde bulunduğu yerde kayma yapmaz. Bu makineyi montalama işlemi duymadan her yerde kullanabilirsiniz.



Makinenin ön kısmında bulunan, aktif olarak çalışan ayarı ile uzun yada kısa filtrelere göre ayarlayabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde flitrelerin diplerinde kesinlikle boşluk bırakmaz. Bunun için tek yapmanız gereken çubuğu sağa yada sola doğru kaydırmanız. Fasfil sigara sarma makinesi enjektör yani ittirmeli sistem ile çalışır.Tütünü kırmadan, ufalamadan,ezmeden doldurur.Bu makine ile sarılan sigaralarda kül dökülme sorunu oluşmaz. El makineleri ile tütün doldurmaktan yoruldum diyorsanız, bu makineyi kaçırmayın…

fasfil, fasfil kollu makine, fasfil kollu sigara sarma makinesi, kollu sigara sarma makinası, kollu sigara sarma makinesi, makine, sarma, sigara, tütün, tütün sarma makinesi.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar