Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Bedava bulut madenciliği

Your Promocode
6c18092d

En büyük ipuçları ve püf noktaları kitaplığı, en iyi mobil oyunlar ve uygulamalar için hack ve hile kodlarını arayın.

HardBit Space Hakkında - Bulut ve PoS Madenciliği
HardBit, bir kripto para birimi bulut madenciliği platformudur. hardbit.space www hizmeti, kullanıcılara yeni kayıt sırasında 0,1 gh/s(doge) ve One HardBitToken sağlar. Faizinizi alabilmeniz için dilediğiniz tutarı yatırmanız ve Hash satın almanız gerekmektedir. Yatırım getirisi günlük %0,41 olacaktır.

HardBit şirketinin kilit alanları:

✓ Bulut madenciliği;
✓ PoS Madenciliği;
✓ Kripto para borsası;
✓ Ticaret

* Bulut madenciliği
Sermaye oluşumu, dünya çapında binlerce girişimci tarafından başarıyla kullanılan kripto para madenciliğinin desteğiyle günümüzde mümkün. Bulut madenciliği, son derece karlı bir işletmeye yatırım yapmak için harika bir yöntemdir.
Bir girişimcinin fiziksel bir madencilik çiftliğinin tüm maliyetlerini karşılaması ve kırmızıya gitmemesi zordur. Pahalı video kartları, güç tüketimi, oda kiralama ihtiyacı ve diğer masraf ödemeleri, yatırımın geri dönüşünü engeller.
Hazır bulut madenciliği sistemleri, benzersiz bir oda, tüketilen enerji için ödeme ve diğer maliyetler hakkında endişelenmeden kiralanabilir.
HardBit, hızlı gelir elde etmek için hazır bir bulut madenciliği kaynağıdır. Bir uzman ekibi, piyasadaki tüm fiyat dalgalanmalarını, kripto para birimi oranının yükselişini veya düşüşünü izliyor, yöneticiler daha karlı yatırımlar için yeni şeyler veya gelecek vaat eden projeler arıyor.
HardBit, madencileri ve özel müşterileri platformunda birleştirir, Sekiz tür kripto para birimini ve Bir jetonu destekler. Bulut madenciliği için proje, bulut madenciliği için Yedi jeton uygular. Faiz oranı, müşterinin yatırımlarından günlük %0.41'dir.
Başlamak için, web sitesine kaydolun ve depozito Gh / s satın aldıktan sonra, madenciliği planladığınız madeni parada bir depozito oluşturun.
HardBit, dünyanın her yerinden madenciler için barındırma hizmetleri sağlar, yüksek hızlı İnternet sağlar.


HardBit ekibi, kullanıcı dostu, ünlü ve kullanıcıları için faydalı bir platform oluşturmak için çalışıyor. Gelişme, kripto para piyasası için paylaşım ekonomisi kavramlarını dikkate aldı. HardBit platformu, güvenli ve verimli bir madencilik operasyonunu garanti eden bir çözüm sunar.

*PoS Madenciliği
Platform İki coin'i destekler: USDT ve proje jetonu - HBT. Yıllık faiz oranları USDT için %3.65 ve HBT için %5'tir. USDT ile başlamak için herhangi bir miktarı jeton olarak transfer etmek ve faiz almak yeterlidir. PoS tarafından HardBitToken'in çıkarılması diğer koşullar:
1 jetondan fazla=yılda %5
100 jetondan fazla=yılda %15
1000 jetondan fazla = yılda %70
10000 jetondan fazla = yılda %150

*Ücretsiz Jetonlar
Proje, sohbette kullanıcıya rastgele sayıda jeton verir. Başka bir deyişle, iletişim için kullanıcı ücretsiz olarak bir platform belirteci alır.
AirDrop şu anda her saat 0,01-0,05 HBT üretiyor
Kayıt için, her kullanıcı Bir jeton alır ve eğer arkadaşınızın promosyon kodunu kullanarak geldiyseniz - hediye olarak ekstra bir Bir jeton.

* Referans programı

-Satın almalar için tavsiye programı. Örneğin, bir kullanıcı madencilik için Gh / s satın aldıysa, kendisini davet eden 1'in %5'ini düşer.

-AirDrop ve FreeCoin ile aşağıdaki koşullar şunlardır: Kullanıcı ücretsiz jeton alırsa, onu davet eden kişiye %10 düşer.

-PoS Madenciliği aşağıdaki koşullara sahiptir: kullanıcı PoS yöntemini kullanırsa, kendisini davet eden 1'in %10'unu düşer.

Yeni özellikler:
                            
                        

HardBit Space - Bulut ve PoS Madenciliği Hileleri, İpuçları, Değiştirme Yolu, Nasıl Kullanılır ve Nasıl Kazanılır.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar