Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

araç içi bardak tutucu nasıl takılır


Otomatik Kupa, Depolama Düzenleyici, Araba Bardaklık, İçme Şişesi, Güneş Gözlüğü, Telefon, Oto, Siyah
• Saklaması kolay: Birden fazla içeceği ve küçük eşyayı kolayca saklayacak ve arabanızın alanını organize edecek 360 derece dönebilen bir tutucuya sahiptir!
• Kullanışlı 3'ü 1 arada tasarım: çok çeşitli kullanımlar için uygundur, su şişesi, kahve, bardak, kupa, fincan, teneke kutu, telefon, gözlük, cüzdan ve daha fazlasını tutar!
• Darbeye dayanıklı pedler: Boşluklar için endişelenmeyin, çünkü şok emici köpük ped, ürününüzü titreşimi azaltacak ve aynı zamanda engebeli yollarda bile tutucuyu dengeleyecek şekilde tutar ve destekler!
• Yerden tasarruf: eşyalarınızı kolayca tutar! Kompakt ve hafif işlevi sayesinde sizi dağınık ortamlardan kurtarır ve arabanızda fazla yer kaplamaz!
• Güçlü tutma kuvveti: Sağlam tutma işlevi sayesinde 30 kg'a kadar taşır! Yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir, birden fazla ağır eşyayı 1 ışıkta tutabilir.







 

araç için koltuk yanı arası deri bardak bardaklık tutucu, araç için bardaklık, bardak tutucu araba,, otomobil bardak tutucu, ally premium oto araç için çift bardak içecek tutucu, araba için bardak tutacağı, araç bardak telefon tutucu,

Yorum Gönder

0 Yorumlar