Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Yürüyüş ve Yaşlılarımıza Hastalarımıza Trusty Cane Güvenilir Katlanabilir Işıklı Baston



Alt kısmında yer alan 3 adet güçlü vakum sayesinde kayma, yamulma gibi olası kazaların önüne geçerek olası kazaların önüne geçer.
Gündüz kullanımın yanı sıra gece karanlıkta da rahatça kullanabilirsiniz.
Ön tarafında yer alan LED ışıklar gecenin karanlığında dahi gündüz şartlarındaki gibi rahat kullanım imkanı sağlar.

Işık bölmesi AAA pil ile çalışır.
Trusty Cane Katlanabilir Baston yapısı ve özel tasarımı sayesinde eğimli ve engebeli zemin üzerinde de rahat kullanım imkanı sağlar.
Ergonomik tutuş imkanı sağlayan tutma bölgesi ve kolay kullanım için tasarlanan yapısı ile Trusty Cane Katlanabilir Baston en önemli yardımcınız olacak




Trusty Cane Güvenilir Katlanabilir Işıklı Baston
Trusty Cane Katlanabilir Işıklı Baston
Trusty Cane Katlanabilir Baston ile daha sağlam ve daha güvenilir adımlarla ilerleyin!
Darbeye ve yılların yıpratmalarına karşı dayanıklı alüminyum yapısı ile özel olarak tasarlanmış olup alışılmış bastonların önüne geçer.
Katlanabilen yapısı sayesinde birçok yerden katlanarak yanınızda, çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz boyuta bürünebilir.
1 Adet Trusty Cane Katlanabilir Işıklı Baston

Baston çeşitleri, bastonlar çeşitli amaçlar için kullanılabilmektedir. Ağaç veya plastiklerden yapılmakta olan bastonları genellikle yaşlılar ve yürüme engeli olanlar kullanmaktadır. Bunun yanı sıra bazı yörelerde aksesuar amacı ile de kullanılan bastonların bir çok çeşidi bulunmaktadır. Değişik süslemeler ve kaplamalar ile karşımıza çıkan bastonların farklı modelleri mevcuttur.

Baston çeşitleri nelerdir?
Asa devrek bastonu: Baston çeşitleri arasında yer almakta olan bu bastonun tutaç kısım top şeklindedir. Gösterişli bir yapıya sahip olan bu tür genellikle aksesuar amaçlı kullanılmaktadır.
At başlı devrek bastonu: Baş kısmına at figüre verilmiş olan bu baston dikkat çekici bir yapıya sahiptir.
Kartal devrek bastonu: Tutaç kısımının kartal figürü ile süslendiği bu baston çeşitli amaçlar için kullanılabilmektedir. Özellikle yürüme sorunu yaşayan ileri yaşta ki kişilerin kullanmış olduğu bir türdür.


Ortopetik devrek bastonu: Rahat bir yürüyüş amacı ile kullanılmakta olan bir baston türüdür.
Kartal başlı devrek bastonu: Kartal başı desenin verildiği bu baston da genellikle aksesuar amacı ile kullanılmakta olan bir türdür.
Kurt başlı devrek bastonu: Bastonun tutaç kısmının kurt başı figürü verilmiş olduğu bir türdür. 

Gösterişli bir görünüşü bulunmaktadır.
Kendinden saplı ebru desenli özel devrek baston: Desenleri ve duruşu ile dikkat çekmekte olan bu türün tutaç kısmına ekleme yapılmadan dizayn edilmiştir.
Ama bastonu: Görme sorunu olanların kullanmış olduğu bu baston kişinin etrafında bulunan cisimleri fark etmesi için üretilmiştir. İnce bir yapısı bulunmaktadır ve üzerinde şeritler yer almaktadır.
Kanedyen koltuk değneği: Çeşitli nedenlerden dolayı yürüme engeli olan kişilerin yürüme kabiliyetini tekrar kazanması için üretilmiş olan bir türdür. Koltuk altına destek veren bu baston yürüme işlevini kolaylaştırmaktadır.
Katlanabilir baston: Baston çeşitleri arasında yer almakta olan bu tür çeşitli amaç için kullanılmaktadır. Özellikle yaşlılıktan dolayı yürüme yeteneğini kaybeden kişiler kullanmaktadır.
Koltuk altı değneği: Çeşitli nedenlerden dolayı yürüme engeli olan kişilerin kullandığı bir türdür.
Walker yürüteç: Yürüme yeteneğinin tekrar kazanılması için kullanılmakta olan bu baston dengede durmaya yardımcı olmaktadır.
Ayaklı denge bastonu: Bu bastonda yürüme sorunu yaşayanlar ve yürüme yeteneğini tekrar kazanmak isteyenler için üretilmiş olan bir türdür.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar