Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Sticky Buddy Tekrar Kullanılabilir Yapışkan Kıl Tüy Toplama Rulosu Seti


Sticky Buddy Tekrar Kullanılabilir Yapışkan Kıl Tüy Toplama Rulosu Seti
Kompakt ve yapışkandır ve sonsuza kadar da yapışkan olarak kalır. Ilık su ve sabunla temizleyip kurmasını beklemeniz yeterli. Seyahat boyu da seyahat ve hareket halindeyken mükemmeldir.
Süetten ipeğe kadar her türlü kumaşta güvenle kullanılabilir. Yorganlarınızı, minderlerinizi, perdelerinizi ve diğer tüm yüzeylerinizi temizlemek için kullanılabilirsiniz.
Hayvan kılı, ekmek veya kraker kırıntıları, yavru kedi, kuş tohumları, tüyler, toz, örümcek ağları – ile sonsuz defa kullanabilirsiniz.





Yeniden kullanılabilirdir, basitçe durulayın, kurutun ve tekrar yapışkan hale gelmesini izleyin. Özel yapısı ile doğal olarak yapışkandır. Üzerinde herhangi bir yapıştırıcı bulunmadığından suyla temizlendiğinde eski haline döner.
Yüzeylere derinlemesine ulaşmak ve kirleri temizlemek için lastik parmakları bulunur.

Yapışkan Fırça Temel Seti, Buddy!
Tüm kumaşlar için güvenli
İki parçadan oluşur
Standart boy Sticky Buddy ve Seyahat tipi minik el boyu
Kanepe, yorgan, halı veya araba koltuklarında kullanılır
Kedi kılı, köpek kılı, fare kılı, akar ve her türlü kılı alır
Ömür boyu tekrar tekrar kullanın
Boyutları:
Büyük: 20 x 11 cm
Küçük: 11 x 4 cm




 

sticky buddy, tüy, toplayıcı, rulo, set, sticky, kedi, köpek, evcil hayvan, tüyleri, toplama, rulosu, seti, yıkanabilir, tekrar, kullanılabilir, temizleme, rulosu, temizlik, tüy toplayıcı, kıl toplayıcı, sticky buddy tüy toplayıcı rulo, sticky tüy toplayıcı, tüy toplayıcı rulo, schticky yıkanabilir kedi köpek tüy ve toz toplama rulosu set, schticky toz ve tüy toplayıcı, tüy toplayıcı rulo büyük, tüy toplayıcı rulo bant,

Yorum Gönder

0 Yorumlar