Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

galaksi projektör lamba Nerede Satılır


LED yıldızlı gökyüzü projektör USB bluetooth gece lambası romantik renkli yıldızlı gökyüzü projeksiyon lambası uzaktan kumanda ile parti lambası
* Gerçekçi yıldızlı bir gökyüzüne sahip yüksek kaliteli bir müzik yıldız projektörü, siz ve çocuklarınız için romantik bir ortam yaratır. bluetooth hoparlör, yüksek çözünürlüklü ve dalgalı projektör uzaktan kumanda starlight projektör ile yıldızlı gökyüzünü tamamen duvara ve tavana yansıtabilir. Akıllı bir uzaktan kumanda ile, deniz dalgalarının ve yıldız ışıklarının açık/kapalı olmasını özgürce kontrol edebilirsiniz, Parlaklığı ayarlayın, aydınlatma modunu, müzik modunu, ses seviyesini değiştirin ve istediğiniz modu seçmenize izin verin.
* Bizim disko topu çeşitli açılardan yerleştirilebilir, en iyi aydınlatma efektleri göstermek için farklı ortamlarda farklı yerleşimler kullanın, bu yüzden alan ile sınırlı olmayacaktır, herhangi bir ortamda aydınlatma fantastik deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Sürekli değişen mavi bulutsuda 360 ° dönen dinamik projeksiyon. Partiyi aydınlatmak, çalışma alanını geri yüklemek veya iki kişilik romantik akşam yemeği için benzersiz bir yol. Müzik çalmak için bir Bluetooth cihazı bağlayabilirsiniz. Sadece disko ışıkları değil, aynı zamanda gece ışıkları ve Bluetooth hoparlörleri. Yetişkinler ve çocuklar için hediyeler!
* Güç banka, dizüstü bilgisayar, duvar şarj cihazı ve USB kablosu ile LED ışıkları şarj etmek için araba şarjı. Tasarım, yansıtılacak konumu rastgele ayarlamanıza izin verir.
* Starlight projektör gece lambası doğum günü için uygundur, parti, düğün, oda dekorasyon, çocuk günü, noel, yıldönümü hediyeleri, harika ve yıldızlı bir atmosfer yaratır, çocukların merakı uyandırmasına yardımcı olur, hayal gücü ve yaratıcılık. Ayrıca dalga projektör, romantik atmosfer lambası, gece lambası ve başucu lambası gibi iç dekorasyon için çok uygundur.
Ürün kılavuzu 6 dil içerir (İngilizce/almanca/fransızca/İspanyolca/İtalyanca/japonca)





Ürün özellikleri:
Güç: 8W
LED ışık kaynak: 2*4 in 1
Yeşil lazer: 532nm
Kırmızı lazer: 650nm
Güç girişi: USB DC 5V
Çalışma sıcaklığı: 14 F ~ 104 F (-10 ℃ ~ 40 ℃)
Projeksiyon kapsama alanı: 161 ~ 538 feet (15 ~ 50)
Ürün ölçüleri: 120x108x105mm

Paket içeriği:
1 * yıldız ışık projektör
1 * uzaktan kumanda (pilsiz)
1 * USB kablosu
1 * talimatlar (İngilizce/almanca/fransızca/İspanyolca/İtalyanca/japonca)

1. Göz yaralanmasını önlemek için doğrudan lazer açıklığına bakmamaya dikkat edin.
2. Bu ünite sadece iç mekan kullanımı içindir ve su, nem ve titreşimden korunmalıdır.

Bluetooth bağlantısı:
1. Bir akıllı telefondan müzik çalın: bluetooth'u açın ve“DQ-M2"Smartpho'da
2. mini TF kartında müzik çalın: TF hafıza kartını takın ve oynatma moduna geçin
Veya dokunmatik ped, dokunma"DQ-M2"Eşleştirmek için oynatma modunu bluetooth'a değiştirin.
Uyku modu (motor durdu)




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar