Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

EMS Foot Massager Pad



EMS Foot Massager Pad
 bir yumuşak ve rahat ayak pedi, hafif, katlanabilir, her yerde taşımak kolay, bir ile kurutulmuş olabilir sonra ıslak havlu kullanın. Kullanım EMS teknolojisi için ayak, ayak bileği, aşil tendon ve buzağı kas masaj, kan dolaşımını teşvik ve ayak dinlenmek.

(Not: kullanmak için değil varsa bir pace maker veya yüksek kan basıncı; take off lütfen sizin çorap üzerinde kullanmadan önce ve 2 koymak ayak ayak pedi.) [6 masaj modu] M1 modu-masaj, M2 modu-yoğurma, M3 modu-kazıma, m4 modu-dirsek basıncı, M5 modu-akupunktur, M6 modu-çukurluğu, çoklu modu için gerçek etkisini simüle masaj, ayak masaj sevinç yaşayabilirsiniz.

[9 masaj güçlü] ayak masaj vardır 9 seviyeleri ayarlanabilir yoğunluğu doğrudan teşvik akupunktur noktaları, yavaş aşağı fiziksel ve zihinsel yorgunluk, uyku geliştirmek. 15 dakika tedavi derstir, zaman zaman nedeniyle, bu otomatik olarak kapanır. Uzun bir dönemi istiyorsanız, başka bir oturumu için sıfırlamak gerekir.

(Öneri: 1 seviye seçin ilk kullanım için)
[USB şarj] EMS ayak masaj ile dahili şarj edilebilir pil USB şarj kablosu ile şarj edilebilir daha elverişli. , Şarj kablosu 50cm uzun olduğunu, USB kablosu bağlayabilirsiniz dizüstü/masaüstü/güç banka ve telefon şarj şarj için USB portu.

(Not: kırmızı ışık şarj ne zaman ve tam olarak şarj olduğunda güç otomatik olarak kapanacaktır.)

[Yaygın olarak uygulanabilir] EMS ayak dolaşımını masaj titizlikle spor severler için tasarlanmış, yaşlılar, işçiler oturmak/standı (özellikle yüksek topuklu giymek) için uzun zaman, büyük rahatlatıcı sağlayan ve hafifletilmesi ağrıları ayaklar ve bacaklar.

Nasıl kullanmak için EMS ayak masaj?
1. Ana ünite ve ayak pedi iyi bağlayın. 2. take off lütfen sizin çorap üzerinde kullanmadan önce ve 2 koymak ayak ayak pedi. (Eğer koymak sadece bir ayak, bu normal çalışmaz ve ev sahibi bir kaç saniye içinde otomatik olarak kapanacaktır) 3. "+" anahtar uygun yoğunluğunu seçmek için. (Öneri: 1 seçin yoğunluğu için ilk kullanımı, daha sonra adaptasyon derecesine göre ayarlamak) 4. Itin modu anahtarı anahtarı (M) istediğiniz modu seçmek için. 5. Bu kullanılarak değil, metre uzakta almak ve sonra bu otomatik olarak 5-10 saniye. Not: kurduktan sonra ayak masaj ana ünite üzerinde, ilk koymak 2 ayak ayak masaj, tıklatın ve sonra ana ünite "+" ile ellerinizi-favori modu tarafından "M"; daha sonra tıklayın "+" tekrar; Kelimeler olduğunu kadar 1, 2, 3, 4, 5 --- 9 ekran üzerinde görünür. (Öneri: 1 seçin yoğunluğu için ilk kullanımı, daha sonra adaptasyon derecesine göre ayarlamak) not: 3 sorunuz 1. Ayak masaj çalışmıyor? Öncelikle ana ünite doğru olup olmadığını kontrol bağlı ayak masaj; İkincisi, ana ünite güç yetersiz olup olmadığını kontrol edin; Son olarak, yoğunluğunu ayarlayın. 2. USB şarj: USB kablosu bağlayabilirsiniz dizüstü/masaüstü/güç banka ve telefon şarj şarj için USB portu; kırmızı ışık şarj ne zaman ve güç otomatik olarak kapatmak zaman tamamen şarj. 3. Sol ayak ve sağ senaryo farklı kuvvetler var. Kullanarak ayak masaj olabilir yapmak olduğunu hissediyorum kuvvetler iki ayak üzerinde farklı vardır. Bu normal olduğunu.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar