Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Tikucuz.com kapıda ödeme var mı? Amazon ödeme nasıl yapılır?

Tikucuz kapıda ödeme var mı? Tikucuz ödeme nasıl yapılır?
2018 yılında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan online perakende devi Tikucuz, Türk müşterilerin banka veya kredi kartına gerek duymadan alışveriş yapabileceklerini duyurmasının ardından “Tikucuz kapıda ödeme var mı? Tikucuz ödeme nasıl yapılır?” gibi sorular sıkça araştırılmaya başlandı. 60 milyar TL'ye ulaşan Türkiye’deki e-ticaret pazarına yeni bir soluk getiren Tikucuz yeni sistemi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki, Tikucuz kapıda ödeme var mı? Tikucuz ödeme nasıl yapılır?

Tikucuz kapıda ödeme var mı? Tikucuz ödeme nasıl yapılır?
Türkiye’deki e-ticaret pazarına hızlı bir giriş yapan Tikucuz ülkemizdeki faaliyetlerine Eylül 2018’de başlamıştı. Diğer online sitelerin önüne geçebilmek için başlattığı ‘Tikucuz Lojistik’ isimli yeni hizmeti ve yeni ödeme sistemiyle dikkat çeken Tikucuz yeni hizmetini kullanıma sundu. Peki, Tikucuz kapıda ödeme var mı? Tikucuz ödeme nasıl yapılır? İşte banka veya kredi kartına gerek duymadan alışveriş yapabileceğiniz diğer seçenekler…

Tikucuz KAPIDA ÖDEME VAR MI? Tikucuz ÖDEME NASIL YAPILIR?
E-ticaret devinin yeni hizmeti, kullanıcıların Tikucuz.com.tr üzerinden banka veya kredi kartı olmadan alışveriş yapabilmelerine imkan tanıyor. Bundan sonra Tikucuz Türkiye müşterileri, anlaşmalı Teknosa, Carrefour ve BİM mağazalarından aldıkları hediye kartları ile Tikucuz hesaplarına bakiye yükleme yapabilecekler.

Kısaca Tikucuz kapıda ödeme seçeneği henüz bulunmuyor.

Tikucuz.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar.

Aşağıdaki ödeme araçları kullanılabilir:

Kredi Kartları Banka Kartları Hediye Kartları


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar