Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Magnetic Sand Timer - Kum Saati


Magnetic Sand Timer - Kum Saati
Zaman, en değerli sermayemizdir. Usulca akıp giden o değerli zamanı bir de Manyetik Kum Saati ile izlemeye ne dersiniz? İçerisinde bulunan manyetik kumlarla bu sıra dışı kum saati, diğer sıradan kum saatlerinden çok daha farklı işliyor. Nasıl mı? Ters çevirdiğinizde cam fanus içindeki siyah kumlar, adeta bir çam ağacı oluşturmuşcasına üst üste birikiyor. Size de bu fantastik kum saatinin insanı hipnotize eden etkileyici kum akışını keyifle izleme fırsatı sunuyor! 

Peki, Magnetic Sand Timer - Kum Saati içerisindeki siyah metal kumlar nasıl oluyor da, çam yaprakları ya da kar taneleri biçiminde üst üste birikiyor? Hemen izah edelim; Manyetik Kum Saatinin metal alt zemininde yer alan mıknatıs sayesinde... Cam fanus içinde, yukarıdan aşağıya doğru akan metal kumlar; mıknatıs etkisiyle birbiriyle etkileşime girerek büyüleyici güzellikte bir görüntü sergiliyorlar. 

Magnetic Sand Timer - Manyetik Kum Saati Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ürün kendi kutusu içerisinde gönderilmektedir.
Kargoda zarar görmemesi için kutu üzeri patpat naylonlarla bir kaç kat sarılmaktadır.
Bu ürün hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişlerde AYNI GÜN KARGOYA teslim edilmektedir.
Magnetic Sand Timer - Kum Saati boyutları: 17 X 8 X 8 cm. ölçülerine sahiptir. 






Mıknatıslı Manyetik Kum Saati
Mıknatıslı Manyetik Kum Saati, yapısı ve hammaddesi dolayısıyla diğer kum saatlerinden oldukça farklı bir ürün.
Mıknatıslı Manyetik Kum Saatinin akışındaki eşsiz görüntüsü sizi adeta içine çekecek.

Son zamanların en fazla talep edilen promosyon ürünü olan Mıknatıslı Manyetik Kum Saati ile sevdiklerinize, benzersiz bir hediye verebilirsiniz.
Kum saatinin içindeki demir tozlarının, zeminde sabitlenen mıknatısa kavuşma anını izlemek oldukça keyifli, defalarca kum saatini ters düz yapıp, defalarca izleyeceğiniz hususunda sizi temin ederiz.

Ürün Özellikleri
Ürün, cam, demir tozu, stand ve mıknatıstan oluşmaktadır.

Ürün Ölçüleri Kum saati uzunluğu : 15 cm. Stand uzunluğu       : 3 cm.

 

Paket İçeriği

1 adet özel kutusunda, manyetik mıknatıslı kum saati.



 

metal, manyetik, kum, saati, demir, tozu, 45, 60, 40, dakika, mıknatıslı, demirli, tozlu, tesla, saat, manyetik metal kum saati, manyetik kum saati, demir tozu kum saati, metal ve kum saati, demir tozlu kum saati, 45 dakikalık kum saati, 40 dakikalık kum saati, 60 dakikalık kum saati, magnetic sand timer, mıknatıslı kum saati, tesla kum saati

Yorum Gönder

0 Yorumlar