Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Hot Water Ani Su Isıtıcı Musluk Özellikleri


Hot Water Ani Su Isıtıcı Musluk Özellikleri
Hot Water Ani Su Isıtıcı Musluk
İş yerlerinde, evin mutfak, banyo, tuvalet bölümlerinde, bahçede, öğrenci evlerinde, saniyelik zaman dilimde sıcak suya ulaşmak artık çok kolay ve bir musluk kadar yakın.
Kaynatma, Isıtma, ve tüm bunları yaparken bekleme derdine son !
Musluğu açtığınızda, şebekeden gelen suyu saniyeler için ısıtıp  kullanımınıza sunan bu ani su ısıtıcı ile elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayacaksınız.
Günün 24 saati sıcak suyunuz kullanıma hazır sizi beklemekte...
Çok sayıda kademeli sıcaklık ayarına sahiptir. Kademe kolunu her bir çevirişte suyunuz daha da sıcak olacak, istediğiniz sıcaklık ayarında suyunuzu kullanabileceksiniz. Yine bu koldan sıcaklık ayarını yapabildiğiniz gibi, suyun akış hızını da ayarlayabilirsiniz.
Harika bir tasarıma sahiptir. Eski su ısıtıcılar gibi lavabo ve musluğun üstünü tamamen zaptedip yer kaplamaz. Oldukça zarif görünümde, modern ve pratik kullanımdadır. Beyaz renginde tasarlanarak, kullanıldığı ortamlarda sırıtmaması ve günümüz mutfak ve banyolarına uyum sağlaması düşünülmüştür.
Harcadığı elektrik, diğer cihazların neredeyse üçte birine denk gelmektedir. Musluğu kapattığınızda  gereksiz elektrik harcamaz, bu yüzden oldukça ekonomiktir.

Pratik tarzda yaşamayı sevenler ! bu pratik ani su ısıtıcı ile yaşam tarzınız bir tık daha kolaylaşacak...  









 

hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk, hot water isıtıcı musluk, hot water ani su isıtıcı musluk, hot water sıcak su musluğu, relax hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk, hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk sıcak musluk, hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk hot water sıcak su, ming hot water 3000 w elektrikli ani su isitici musluk, elektrikli ani su ısıtıcısı, hot water ani su isıtıcı musluk, hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk, hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk hot water sıcak su, relax hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk, hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk sıcak musluk, ani su isiticisi mutfak musluk şofbeni, relax anında sıcak su ani su isıtıcı musluk elektrikli batarya, relax ani su isıtıcı elektrikli musluğu banyo mutfak sıcak batarya, ani su ısıtıcı musluk kullananlar, ani su ısıtıcısı musluk, ani su isıtıcısı musluk elektrikli mutfak banyo musluğu, musluk ani su ısıtıcı, elektrikli ani su ısıtıcı musluk, ani su isitici elektrikli sicak musluk, hot water elektrikli ani su isıtıcı musluk, relax anında sıcak su ani su isıtıcı musluk, ani su isıtıcı mutfak musluk şofbeni, elektrikli mutfak lavoba ani su isitici musluk şofben, ani su isıtıcı musluk tekzen, ani su isıtıcı musluk istoç, ani su isıtıcı musluk yorumlar, ani su isıtıcı musluk fiyatları, ani su isıtıcı musluk koçtaş, ani su ısıtıcı musluk hepsiburada, ani su ısıtıcı musluk montajı,elektrikli ani su isıtıcı musluk, ani su ısıtıcı musluk bauhaus, ani su isıtıcı musluk duvar tipi, ani su ısıtıcı musluk ankara, ani su ısıtıcı musluk akakçe,

Yorum Gönder

0 Yorumlar