Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

boyuna asılan telefon tutucu (pov) çekim aparatı

Boyuna Asılan Telefon Tutucu Mandallı
Cep telefonunuzu elinizde tutarak film, dizi, video, görüntülü sohbet izlemeye son.

tikucuz.com dan temin edebileceğiniz bu özel akıllı telefonlarını ellerinde tutmadan rahatça kullanabilsinler, film ve video izleyebilsinler, görüntülü konuşma yapabilsinler diye Boyuna Asılan Telefon Tutucu Mandallı

Boyuna Asılan Telefon Tutucu Portatif Stand  kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Stand üzerine akıllı telefonunuzu yerlşetirin, boynunuza takın ve uygun açıyı akrobatik gövdesi ile ayarlayın, keyfinize bakın.

Güvenli bir şekilde kullanmanız için gerekli tüm işlevleri yerine getiren tasarımı sayesinde elleriniz serbest şekilde cihazınızı kullanmanıza olanak sağlayan Boyuna Asılan Telefon Tutucu Portatif Stand.

Akrobatik yapısı sayesinde dilediğiniz şekle kolayca girer. İstenilen şekle getirilebilir gövdesi ile istediğiniz yüzeyde kolayca durmasını sağlayabilirsiniz.

Boyuna Asılan Telefon Tutucuyu, uzandığınızda, oturduğunuzda, ayakta durduğunuzda, kullanabilirsiniz, boynunuza asabilirsiniz, masaüstü olarak kullanabilirsiniz.

Ellerinizi serbest bırakın, elinizi tutmadan cep telefonunuzla film izleyin, sohbet edin ve görüntülü sohbet edin.

Cep telefonunuzu standa sabitleyerek dilediğiniz açıyı kolayca yakalayabilirsiniz.

Cep telefonunuzu elinizde tutarak film, dizi, video, görüntülü sohbet izlemeye son.
Boyuna Asılan Telefon Tutucu Portatif Stand
Boyuna Asılan Telefon Standı
OYUNA ASILAN PORTATİF TELEFON TUTUCU

Özellikle yatarken seyir keyfinizi arttırmak için tasarlanmış olan Boyuna Asılan Portatif Telefon Tutucuyu, ayakta, otururken de kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Akrobatik yapısı ile tamamıyla şekil verilebilir bir yapısı olan, Boyuna Asılan Portatif Telefon ve Tablet Tutucu ile ergonomi problemi yaşamazsınız.
Boyuna Asılan Portatif Telefon Tutucu, bütün tablet ve telefon modelleriyle tam uyumlu, universal tasarımlıdır.

Boyuna Asılan Portatif Telefon Tutucu, tablet ve telefonlarınızı sapasağlam ve zarar vermeden tutar. 
Yatarken, tablet ve telefonunuzla film ve video izlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı.

Boyuna Asılan Telefon Tablet Tutucu Paket İçeriği
1 adet boyuna asılan portatif telefon ve tablet tutucu




 

boyuna asılan telefon tutucu a101, boyuna asılan telefon tutucu hepsiburada, boyuna asılan telefon tutucu uzun, boyuna asılan telefon tutucu trendyol, boyuna asılan telefon tutucu (pov) çekim aparatı, boyuna asılan telefon tutucu n11, boyuna asılan ve masaüstü telefon tutucu, boyuna asılı telefon tutucu, boyuna asılan telefon askısı, boyun askılı cep telefonu tutucu, boyuna asılan telefon tutucu mandallı, boyuna asılan telefon tutucu portatif stand, telefon tutucu aparat, telefon tutucu mıknatısı, telefon tutucusu, telefon tutucu ayaklı,

Yorum Gönder

0 Yorumlar