Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Üniversal Titreşim engelleyici Silikon Ayak




Çok fonksiyonlu titreşim önleyici pedler evrensel kalınlaştırılmış sabit vantuzlu çamaşır kurutma makinesi zemin koruması siyah
4 şey. Çamaşır makinesi için titreşim önleyici pedler Kaymaz kurutucu ayak yıkama zemin koruyucusu
karakteristik:
1. Kurulumu kolaydır: alet veya yapıştırıcı gerekmez. Bunları herhangi bir yıkayıcı, kurutucu veya diğer gürültülü ekipmanların ayaklarının altına yerleştirmeniz yeterlidir. Artık büyük gürültü ve titreşimle uğraşmanıza gerek yok.
2. Mükemmel zemin koruması: Lastik tamponlar hassas zeminleri (fayans ve laminat gibi) çizilmelere, çatlaklara ve diğer hasarlara karşı koruyabilir. Cihazın altına kolayca yerleştirilebilirler.
3. Çoğu yıkayıcı ve kurutucu için uygundur; İyi titreşim emilimi, çamaşır makinenizi daha dengeli ve dengeli hale getirerek çamaşırlarınızı sessiz ve kullanışlı hale getirir.
4. Çok İşlevli: Çevre dostu malzemelerden yapılmış, neme ve kimyasal korozyona dayanıklı ve dayanıklıdır. Çamaşır makineleri, buzdolapları, masalar, masalar, sandalyeler vb. için uygundur. Fayans, beton, ahşap, vinil, muşamba, taş ve kısa tüylü halılar için uygundur.
5. Titreşim önleyici ayak pedleri: Bu titreşim önleyici ayak pedleri, çamaşır makinesinin yere sıçramasını, yürümesini ve hareket etmesini önleyebilir ve titreşimi ve gürültüyü %94,7 oranında azaltabilir.

Şartname:
Malzeme: silikon
Siyah renk
Boyut: 10*10cm/3.94*3.94"
Ağırlık: 40g / adet
Miktar: 4 adet

Not:
1. Lütfen manuel ölçüm, farklı ölçüm yöntemleri ve araçları nedeniyle hafif boyut sapmasına izin verin.
2. Farklı fotoğraflama ışığı, açısı ve monitör ekranı nedeniyle görüntü, öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar