Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Sticky Buddy Tüy Toplayıcı Yapışkan Fırça

Sticky Buddy Tüy Toplayıcı Yapışkan Fırça
Sticky Buddy Temizlik Dostu İle Temizlik Çok Kolay, Evinizde Dökülen Kıl, Tüy, Hayvan Kılı Gibi Temizlenmesi Sıkıntılı Olan Temizlik İşlevlerini Yapışkanlı Yüzeyi Sayesinde Anında Gerçekleştirir. Tarama Aparatı İle Evcil Hayvanlarınızın Tüylerini Tarayıp, Fön İşlemini Gerçekleştirebilirsiniz. Özel maddeden imal edilmiş yapışkanlı yüzeyi sayesinde fayans ve ahşap yüzeyleriniz, halı ve kilim yüzeyleriniz, yere dökülmüş kıl ve tüylerin temizliği Sticky Buddy Özel Yapışkanlı Temizleme Seti ile çok rahat ve kolay bir şekilde temizleyeceksiniz. Üstelik bu ürünün temizlemesi de çok kolay. Temizlik sonrası yapışkanlı silindiri ılık su ile yıkayınız. Tüm kir, kıl ve tüy su ile beraber lavabo giderine akıp gidecektir… Silikon tırtırklı başlığı sayesinde kirleri önce ortaya çıkarın ve daha sonra silindir ile üzerinden, geçin herşey bu kadar basit. Halılar, koltuklar, yataklar gibi tüy ve yünlerin en çok bulunduğu yerlerin temizliği artık hiç de zor değil.




Fön İşlemini Gerçekleştirebilirsiniz. Özel maddeden imal edilmiş yapışkanlı yüzeyi sayesinde fayans ve ahşap yüzeyleriniz, halı ve kilim yüzeyleriniz, yere dökülmüş kıl ve tüylerin temizliği Sticky Buddy Özel Yapışkanlı Temizleme Seti ile çok rahat ve kolay bir şekilde temizleyeceksiniz. Üstelik bu ürünün temizlemesi de çok kolay. Temizlik sonrası yapışkanlı silindiri ılık su ile yıkayınız. Tüm kir, kıl ve tüy su ile beraber lavabo giderine akıp gidecektir… Silikon tırtırklı başlığı sayesinde kirleri önce ortaya çıkarın ve daha sonra silindir ile üzerinden, geçin herşey bu kadar basit. Halılar, koltuklar, yataklar gibi tüy ve yünlerin en çok bulunduğu yerlerin temizliği artık hiç de zor değil.

Tırtıklı silikon yüz ile halı, kilim, koltukların arasına giren kıl veya tüyleri tarakla tarar gibi yüzeye çıkartın.
Daha sonra yapışkanlı silindir tüy toplayıcı yüzey ile üzerinden geçin ve kirlerden kurtulun.

Evinizde kıl, tüy ve diğer kirleri kolayca temizler.
Evlerinde evcil hayvanlar besleyenler için de ideal bir üründür.
Tüy temizleme fırçasının kullanımı kolay ve rahat
Temizlenmesi çok basit
Halı, koltuk, masa, kıyafet ve evinizin duvar, tavan ve tabanını, ayrıca kedi yada köpeğinizin tüylerini temizlemek için uygun ve güvenlidir.


 

tüy toplayıcı rulo bim, tüy toplayıcı rulo ikea, tüy toplayıcı rulo nasıl değiştirilir, tüy toplayıcı rulo carrefour, tüy toplayıcı rulo a101, tüy toplayıcı rulo yedek, tüy toplayıcı rulo scotch brite, tüy toplayıcı rulo toptan, tüy toplayıcı rulo akakçe, tüy toplayıcı rulo amazon, tüy toplayıcı rulo satın al, smarter tüy toplayıcı 12 li yedek rulo , aparat, a101 tüy toplayıcı rulo, tüy toplayıcı rulo bauhaus, scotch brite tüy toplayıcı rulo yedek, scotch brite mini tüy toplayıcı rulo 30 yaprak, tüy toplayıcı rulo cimri, tüy toplayıcı rulo gratis, club safari tüy toplayıcı rulo,

Yorum Gönder

0 Yorumlar