Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Şarj Edilebilir Ledli El Feneri Silver Toss ST-8200L 25w Usb Çıkışlı


Taşınabilir Kamp El Feneri, Bosch Light Tom ile Güçlü Arama Işığı Keten, Şarj Edilebilir, 150W, 1000m
Güçlü LED El Feneri 1000 Lümen 150W Taşınabilir Spot Işık, Çıplak Ayaklı LED El Feneri, Şarj Edilebilir Kamp Yürüyüş El Feneri

Kırmızı-mavi uyarı modunu değiştirmek için yan ışık anahtarını 3 saniye basılı tutun (A veya B paketi dahil değil)

Kısılabilir ve Uzun Mesafe Aydınlatma: Işık kaynağı, seçim yapabileceğiniz 2 parlaklık seviyesi sunan USA Cree LED'dir. Ayrıca 1000 metreye varan aydınlatma mesafesi, uzun mesafeler için taktik flaş, uygun şarj edilebilir spot ışık ve aile için bir hediye olarak kullanılmasına olanak tanır.




En çok ihtiyaç duyduğunuz yerde yüksek güç 2 parlaklık moduna sahip 1500 W ultra parlak LED ışık: Yüksek (100.000 lümen), Düşük (60.000 lümen). 100.000 lümende, çok daha pahalı projektörlerden ve el fenerlerinden çok daha parlaktır. 1000 metreye kadar ultra uzun aydınlatma aralığı, onu uzun mesafeli bir projektör yapar. Ayrıca güçlü bir kamp spotu ve PA uyarı ışığıdır.

Yüksek mukavemetli malzeme ve su geçirmez: Bu el feneri, yüksek yoğunluklu mühendislik alüminyum alaşımından ve kauçuktan yapılmıştır, tamamen kapalı bir yapıya, patlamaya, toza ve darbeye dayanıklı olarak gelir. IPX5waterproof, onu her yönden su sıçramasına karşı korur.

Yemekler - 40 saate kadar. İhtiyacınız olduğunda asla orada olmayan pilleri aramayı bırakın. Bu projektör, ciddi depolama kapasitesine (10800mAh) sahip uzun ömürlü, şarj edilebilir 4.3V 18500 Li-ion pil ile üretilmiştir. Tam şarj, 100.000 lümende 14 saatten 8.000 lümende (çıplak ışık modu) şaşırtıcı 40 saate kadar neredeyse tüm ışıklardan daha uzun sürer.





Ayarlanabilir kayışı ile çok hafif ve kompakttır ve gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Bu el feneri 800 g ağırlığındadır ve yalnızca 21,5 cm uzunluğunda ve 15,5 cm genişliğindedir, omuz askımızla tamamlanmıştır, yürüyüş veya yürüyüş sırasında taşımayı ve tutmayı kolaylaştırır. açık havada. Ayrıca fişe takılı değilken elinizdeki telefonlarınız için acil durum powerbank olabilir ve elinizde tutmaktan yorulmazsınız.

Önemli: Kalıcı bir lehimleme sorunu, projektörlerin küçük bir yüzdesinin düzgün çalışmasını engeller. Bu tür hatalı birimlerin sayısını önemli ölçüde azaltmayı başardık, ancak henüz tamamen değil. Bunun için çok üzgünüz ve aktif olarak çözümler üzerinde çalışıyoruz. Kusurlu bir ürün alırsanız, lütfen bizimle iletişime geçin; size hemen ücretsiz olarak yenisini göndereceğiz. Geri ödeme gerekmez.





 

Gold Orion OR-8200L 25w Şarj Edilebilir Ledli El Feneri Usb Çıkışlı Arama Kelimeleri: (Silver Toss ST-8200L Şarj Edilebilir Led Projektör El Feneri Işıldak, Silver Toss ST-8200L, Gold Silver Gs-8200L, Gold Orion OR-8200L) hırdavat,şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri,fener,ışıldak, 25w led şarjlı el feneri, 25 watt el feneri, güçlü şarjlı el feneri, şarjlı led el feneri, usb şarjlı el feneri, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, nakit ödeme,şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, şarj, edilebilir, led, projektör, el, feneri, ışıldak, 8 watt, fener, şarjlı, kamp, av, avcı, ledli, lamba, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, şarjlı kamp lambası el feneri led lamba, projektör el lambası, şarj edilebilir led projektör el feneri, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, şarjlı kamp lambası el feneri led lamba, projektör el lambası, şarj edilebilir led projektör el feneri, şarjlı mini el feneri, pilli el fenerleri, 3 pilli el feneri, usb li kamp feneri, usb kamp lambası, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri, kamp feneri şarj edilebilir usb li ve güneş enerjili işıldak, solar usb şarj edilebilir kamp feneri işık 12 led lamba, avcı feneri kamp lambası şarjlı usb girişi solar, basmalı el feneri, cata şarjlı el feneri, proter şarjlı el feneri, elektrik şarjlı el feneri, hometech şarjlı el feneri, kendinden şarjlı el feneri, mıknatıslı şarjlı el feneri, nıtecore el feneri, 25w el feneri, 20w el feneri, 15w el feneri, 30w el feneri, 5 watt led el feneri, 10w el feneri, el feneri 100 watt, 5w el feneri, el feneri 30000 lümen, 25 watt şarjlı el feneri, 10 w led el feneri, 10 watt el feneri, usb, çıkışlı, şarj, edilebilir, güçlü, ledli, el, feneri, 25w, 25 watt, led, ışıldak, fener, el feneri, 25w led şarjlı el feneri, 25 watt el feneri, güçlü şarjlı el feneri, şarjlı led el feneri, usb şarjlı el feneri, şarjlı projektör el feneri, led projektör el feneri, şarj edilebilir led projektör, şarjlı led el feneri, şarjlı ışıldak el feneri, projektör el feneri

Yorum Gönder

0 Yorumlar