Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

Kişiye Özel Manyetik Kum Saati


Kişiye Özel Manyetik Kum Saati
Onsuz olmaya bir dakike bile dayanamıyorsanız Kişiye Özel Manyetik Kum Saati ile duygularınızı ifade edebilmeniz artık çok kolay. İçerisinde siyah metal kum olan Kişiye Özel Manyetik Kum Saati altta bulunan mıknatıs sayesinde 50 saniye kadar kısa bir sürede aşağı akacak. Bunlar olurken hem siz istediğiniz mesajı verebilecek hem de görsel bir şölene imza atabileceksiniz Kişiye Özel Manyetik Kum Saatinin cam fanusu 16cm yüksekliğe sahip olup, altındaki mıknatıslı ahşap stand 8x2cm boyutlarındadır. Üzerine ister isim, ister mesaj, isterseniz de tarih yazabileceğiniz bu kum saati resmen unutulmaz bir hediye olmaya aday.





Mıknatıslı standı ve manyetik siyah kumları ile aktığı her saniye görsel şölene dönüşecek. Oldukça sıradışı ve şık bir aksesuar olan Manyetik Kum Saati farklı yapısı ile ilginç hediyelerden hoşlananlar için süper bir ürün!  İster bir dekor olarak, isterseniz sevdiklerinize hediye olarak kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri
Stand boyutu 6 x 6 cm
Kum saati yükseklik 13 cm


Manyetik Kum Saati Kalemlik
İşte kafa dağıtmak mı istiyorsunuz? Manyetik Kum saatini çevirin ve şovun tadını çıkarın! Umarız, kafanızdaki sorunlar en kısa sürede dağılacaktır.

Evinizin, ofisiniz vazgeçilmez aksesuarlarından olan kum saatler, Manyetik Kum Saati Kalemlik ile görenleri hayrete düşürecek! alternatif kum saati hediyelik
Zamanın akışını izlemek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Kalemlik Mıklatızlı Kum Saati eğlenceli bir şekilde oyalanmak için tam aradığınız şey.

Ürün Özellikleri:

Cam, demir, demir tozu
Ev iş yeri için masa üstü dekeoratif ürün
Ters çevirin ve manyetik kumun düşerken Metal taban altındaki mıknatıslar sayesinde aldığı benzersiz formasyonları keyifle izleyin.
Karışık formasyonların sonunda yarım küre şeklinde dikenli bir şekle büründüğünü göreceksiniz. 
Favori filminizi izler gibi, Manyetik Kum saatini tekrar tekrar izleyeceksiniz.
Sevdiklerini için alternatif hediyelik kum saati
Mıknatıslı standı ve manyetik siyah kumları ile aktığı her saniye görsel şölene dönüşecek.
Zamanlaması yaklaşık olarak 25-35 saniye sürmektedir.

Ürün Ölçüleri:

Kum Saati Fanusu : 11,5 cm
Kum saati Standı : 16 X 13 X 7 cm

Paket İçeriği:

1 adet manyetik kum saati kalemlik



 

Manyetik Kum Saati, Kum saati hediyesine not, Manyetik kum, Çiçek Sepeti, Madame Coco kum Saati, Yazılı Kum Saati, demir tozlu kum saati, metal kum saati, kum saati metal sehpa, elektronik kum saati, kum saati obje, kum saati malzemeleri, kum saati çeşitleri, kum saati fiyatı, plastik kum saati, kum saati nerede satılır, 3'lü kum saati, Kum Saati Madame Coco kum Saati Dekor Kum Saati Yazılı Kum Saati Beyaz Kum Saati 45 Dakikalık Kum Saati Manyetik kum Çiçek Sepeti

Yorum Gönder

0 Yorumlar