Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

easy paint pro boya seti yorumları



PINTAR FACIL Paint Runner Pro Roller Fırça Saplı Alet Floke Kenar Kesici, Oda Duvar Resmi Ev Ofis Bahçe için Çok Fonksiyonlu Rulo Fırça Seti
Şunlar dahildir: Boya Runner Rulosu, The Resting Tray, ince floke edilmiş kenar kesici, köşe kesici ve Easy Flow boyalı dökme başlığı (teslimat kapsamına dahil değildir) ve boya rulosu yıkanabilir. Kullanımı ve temizliği kolaydır. Sadece bir musluğun altında durulayın.
Beraberinde gönderilen süper ince floke edilmiş kenar kesici ve köşe kesicisi ile keskin köşeler veya şalterler ve kapı çerçeveleri için hızlı bir şekilde boya bulunabilir. 


Her süpürge çubuğu veya paspas tutucu ruloyu uzatmak ve bir örtü normal zamanın küçük bir kısmına asılır.
Evinizi bu boya rulosu seti ile dekore edin. Her duvar doku derecesinden bağımsız olarak boyayabilir. İki rulo ve küçük bir fırça dahil, boyama duvarı, tablo, kapı çerçeveleri ve pencere eşikleri için orta boy. Boyama köşeleri için küçük Bursh.
Geleneksel resim rulolarının zamanını, paranızı ve düzensizliğini kaydedin. Zaman yok, yaprak damlamaz, yapışkan bant maskeye gerek yok. Sadece sulayın ve boyayın, her duvara veya yüzeye sadece birkaç dakika içinde canlılık katın. 


Aileniz için bir iş yapın. Paint Runner Pro o kadar kolay ve kullanımı kolaydır, çocuklarınız da neredeyse her yüzeyde profesyonel boya yapmaya yardımcı olabilir.
Uyarı: Lütfen boyayı çok doldurmayın veya damlatın. Bu tür boya rulosunu doğru kullanmadığınızda biraz damlatın. Lütfen önce açık boşluk kullanın, ardından kapağı yavaşça ve nazikçe açın. (veya açık kapak teslim edilir). Lütfen ikinci kez kullanırken kapağın tamamen kapalı olduğundan emin olun.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar