Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

araç için koltuk arası bardak tutucu bardaklık tepsi





Çok Fonksiyonlu Oto Koltuğu Organizatör Seti (Sol ve Sağ)
büyük kolaylık var
tam burada
Yoldan çıkmış bir not defteri. Ortalığa paralar saçıldı. Ve her zaman kaybolma rolünü oynayan bir kalem. Direksiyon başındayken hiçbir şey bulamamaktan veya bir aramadan not almak için durduğunuzda bıktınız mı? O zaman organize olma zamanı.
Organize et + depola
Temel ihtiyaçlarınızı ulaşabileceğiniz bir yerde tutun

Deliliği durdur
Alanınızı (ve akıl sağlığınızı) geri alın
Çok Fonksiyonlu Araba Koltuğu Düzenleyicimizle direksiyon başındaki dağınıklığı temizleyin. Kalemler, bardaklar, not defterleri, akıllı telefonlar, atıştırmalık çantalar, şarj kabloları - her şey tek bir sağlam depolama çözümünde birleşiyor. Bugün daha temiz bir araba iç mekanı keşfedin. Bardak tutucularınızdan, orta konsolunuzdan ve araba kapısı ceplerinizden bugün dağınıklığı boşaltın.

Sürücü yardımı
Bugün ön koltuğu boşaltın
Şimdi, ön koltuklarınız ve orta konsolunuz arasındaki kıyamet çatlaklarının kullanışlı bir şekilde saklanması ve sızdırmazlığı burada. Sürücü ve ön koltuktaki yolcu için kolay rahatlık sağlamak için çok İşlevli Araba Koltuğu Düzenleyicimizden iki tane — sürücü ve yolcu tarafına yönelik düzenleyiciler — alırsınız. Aracınızı toplarken depolama alanını arabanıza entegre etmenin basit ve kusursuz bir yolu.
Kaliteli yapı + özellikler
Herhangi bir araca evrensel olarak uyacak şekilde tasarlanan bu çok işlevli yardımcı, tüm günlük ihtiyaçlarınızı ve olmazsa olmazlarınızı yerinde tutacaktır. Çok İşlevli Araba Koltuğu Düzenleyicimizde bir bozuk para tutucu, bir bardak veya içecek koymak için kavisli bir nokta ve hatta cihazlar için şarj kablolarının akışını kolaylaştırmak için yerleşik bağlantı noktaları bulunur. Ayrıca, lüks siyah, uzman yapımı PU deri tasarımı (görünür kırmızı dikiş ayrıntılarıyla), hemen hemen her otomobilin iç mekanına uyum sağlayan şık bir dokunuş katar. Her şeyden önce, düzenleyicimizin kurulumu kolaydır: sadece koltuğunuzla orta konsol arasındaki boşluğa yerleştirin - matkap veya bağlantı klipsi gerekmez. Sürüşünüzü düzenlemenize yardımcı olacak yüksek düzeyde hazırlanmış bir çözümdür.
Yardımı ikiye katlayın
Hey, ön koltuktaki yolcunun da biraz sevgiye ihtiyacı var. Bu nedenle setimiz, küçük, günlük eşyaların kaybolduğu ve bir daha asla bulunamadığı çatlakları kapatmaya yardımcı olmak için en çok satan Çok Fonksiyonlu Araba Koltuğu Düzenleyicimizin hem sol hem de sağ yönlü modellerini sunar.





 

araç,araç içi koltuk arası bardak tutucu, araç için koltuk yanı arası bardak tutucu, araç koltuk arası bardaklık, araç içi bardaklık, araç içi koltuk arası bardak tutucu, araç için koltuk yanı arası bardak tutucu, araç koltuk arası bardaklık, araç içi bardaklık, araç içi koltuk yanı bardak tutucu bardaklik, araç içi koltuk arası düzenleyici, araç içi koltuk arası, araç için koltuk arası bardak tutucu bardaklık tepsi, araç içi koltuk arası organizer, Oto Bardak Tutucu ve Küllük, Araç İçi Bardaklık Telefon Tutucu, Araç Bardaklık Telefon Tutucu, Araç Bardak Tutucu, Koltuk Yanı Bardaklık, Araba Bardak Tutucu nasıl takılır, Koltuk Arası Bardaklık, araç için koltuk arası bardak tutucu bardaklık tepsi, biart araç içi koltuk arası bardak tutucu, araç içi koltuk arası deri bardak tutucu ceplik,

Yorum Gönder

0 Yorumlar