Yeni

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

sigara sarma makinesi

tikucuz kapıda ödeme var mı 2022?

tikucuz kapıda ödeme var mı 2022?
tikucuz kapıda ödeme var mı 2022? Türkiye'nin en çok kullanılan ve satış yapan online alışveriş sitesi tikucuz'da, kullanıcıların merak ettiği konular arasında "kapıda ödeme seçeneği var mı?" sorusu yer alıyor. İşte detaylar...

tikucuz kapıda ödeme var mı 2022?

Türkiye'de internetten alışveriş yapmak isteyenlerin tercih ettiği online alışveriş sitesi tikucuz'un milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Her geçen gün bilinirliğini daha da arttıran tikucuz'da, en çok merak edilen konular arasında kapıda ödeme var mı? sorusu da yer alıyor. Kartla ödeme yapmak istemeyen kullanıcıların, alınan ürünlerin teslimi sırasında ödemeye başvurduğu sistem olan kapıda ödeme, birçok alışveriş sitesinde bulunuyor. Peki, tikucuz kapıda ödeme var mı 2022? 

tikucuz KAPIDA ÖDEME VAR MI?
Şu sıralar Kasım indirimlerinin devam ettiği tikucuz'da müşterilerin merak ettiği kapıda ödeme var mı sorusunu cevapladık. Milyonlarca müşteri ağına sahip olan tikucuz'da kapıda ödeme seçeneği mevcut değildir. tikucuz'dan yapılan alışverişlerde yalnızca kredi kartı ve ya banka kartı ile ödeme seçenekleri bulunuyor. tikucuz, kartla ödemelerde kart bilgilerinin çalınmaması için güvenliği t3D Secure sistemi ile sağlıyor.

KAPIDA ÖDEME NEDİR?
Kapıda ödeme, tüketicinin bir kargo şirketi aracılığıyla ürün kendisine ulaştığında ödeme yapması anlamına gelir. Ödemeler çoğu zaman nakit yapılmakla beraber kredi kartıyla ödeme alan kargo şirketleri de vardır. Gelişen teknolojiyle birlikte dijital bir imzanın ardından ürün teslim edilir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar